5 feiten over het Aloë & Witte thee Gezichtsserum van Nanoil. Is jouw gezichtsserum net zo krachtig?

Door Candy Kristel

Een gezichtsserum is een prachtig huidverzorgingsproduct en één van de beste cosmetische uitvindingen. Het enige product dat een echte kans heeft om jouw huid diep te voeden, krachtiger te maken en tegelijkertijd te repareren. Er moet wel aan een voorwaarde voldaan worden: het serum moet van goede kwaliteit zijn, snel werken en een goede samenstelling hebben. Nanoil is de oplossing voor jouw huid. Probeer het actief werkende, verbeterende gezichtsserum dat geïnspireerd is door de natuur. Maak kennis met het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee. Deze 5 feiten zullen ervoor zorgen dat je het niet zal vervangen door een ander serum!

5 feiten over het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil

1. Het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil bevat een unieke selectie van ingrediënten.

Dit is de enige samenstelling van actieve en natuurlijke stoffen die een intens effect hebben. Aloë vera is een expert op het gebied van huidverbetering: het kalmeert, hydrateert en revitaliseert. Aan de andere kant neutraliseert witte thee vrije radicalen, vertraagt het verouderingsproces, garandeert een egale huidskleur en laat de huid stralen. Je moet dit duo op jouw huid testen en de ingrediënten voor je laten werken, ze zullen je een 100% vlekkeloze huid geven.

2. Het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil beschermt tegen TEWL.

TEWL staat voor Transepidermal Water Loss: hier moet je voor oppassen want dit veroorzaakt een extreem droge huid. Door de huid te beschermen tegen vochtverlies zorg je ervoor dat de huid gehydrateerd, jong, vol en fris blijft. Het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil bindt watermoleculen en houdt ze in de huid. Met andere worden volbrengt dit serum de belangrijkste taak van elk type huid: het behoudt het optimale niveau aan water.

3. Het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil beschermt de huid tegen de effecten van blauw licht.

Jouw smartphone, tablet, TV of laptop geeft blauw licht af wat een negatief effect heeft op de huid. Wist jij dit? Het versnelt het verouderingsproces. Het zorgt ook voor een verlies aan collageen en elastine. Naast UV-straling wordt het veroorzaakt door HEV wat schade aanbrengt aan jouw ogen en de cellen kapot maakt die de huid jong houden. Daarom moet je de huid beschermen tegen HEV door bijvoorbeeld het serum van Nanoil wat rijk is aan antioxidanten (witte thee).

@nanoil.official#nanoil #faceserum #foryou

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

4. Het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil is het beste huidverzorgingsproduct voor elke dag.

Dit is een licht serum dat perfect is om overdag te gebruiken. Het wordt snel geabsorbeerd en voedt zelfs de dieper liggende huidlagen zonder een plakkerig laagje achter te laten. Het serum is een perfecte keus voor jouw huidverzorgingsritueel ’s ochtends. Het voedt intens maar tegelijkertijd voel je het product niet zitten.

5. Het Gezichtsserum met Aloë & Witte Thee van Nanoil is de ideale basis voor make-up.

Het Gezichtsserum met Aloë & Witte thee stelt je nooit teleur: zelfs als je normaal gesproken camouflerende foundations gebruikt zal het ervoor zorgen dat deze goed blijven zitten. Het serum blijft goed zitten en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. De make-up producten zullen niet in de fijne lijntjes blijven zitten of verdwijnen. Je gezicht zal er fris en vlekkeloos uitzien, de hele dag.

Je kunt het serum gebruiken voordat je een moisturizer gebruikt. Mix 2-3 druppels van het serum met een foundation: je make-up zal er fris en natuurlijk uitzien en de huid zal gehydrateerd zijn. Door de foundation te verrijken geef je de huid extra conditionerende mogelijkheden.

Aloë vera en witte thee is een duo dat het internet overneemt: het meest bekende huidverzorgingskoppel. Ontmoet deze huid verbeteraars en probeer dit perfecte serum van Nanoil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *