Revlon matte poeder voor de ouder wordende huid

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1411
Tagged as

Wie zou er niet graag altijd jong en mooi blijven? Iedereen zou dat wel willen. Ja, we weten dat het onmogelijk is, maar is er een manier om de tekenen van veroudering op een effectieve manier te verbergen? Revlon heeft een speciale geperste poeder die de huid er glad en jeugdig uit laat zien.

De eerste rimpels kunnen worden waargenomen rond de leeftijd van 35 jaar. Onze voeding, alcoholgebruik, rookgewoonten dragen allemaal bij aan de conditie van onze huid. Er is nog een ander aspect dat we niet kunnen controleren en dat is onze DNA-code, die ons uiterlijk beïnvloedt.

revlon
Dankzij de ‘Age Defying DNA Advantage Powder’ kunnen wij al onze onvolkomenheden behandelen en ze onzichtbaar maken voor anderen. Het poeder matteert de huid en heeft een medium dekking. Het minimaliseert de verschijning van verstopte poriën en egaliseert perfect de huidskleur. Het poeder is licht van gewicht en het combineert met de huid goed zonder een maskerachtig effect te krijgen.

Het product is zo uniek dankzij de vele verbazingwekkende ingrediënten die de huid diep hydrateren. Het poeder is rijk aan vitamine E, B3 en hyaluronzuur. Vitamine E, ook wel bekend als de vitamine van de jeugd vertraagt ​​het verouderingsproces en voedt elke cel van het lichaam. Vitamine B3 verbetert de elasticiteit van de huid en verzacht eventuele irritatie van de huid. Tot slot, vult het hyaluronzuur de rimpels en fijne lijntjes. ‘The Age Defying DNA Advantage’ Poeder zit in een gesloten compacte behuizing en heeft een spiegel en een kleine borstel voor als je snel je make-up wilt bijwerken.

Het matteert de huid waardoor deze lijkt te stralen. Het bevat een kleine hoeveelheid glitters dat de huid een natuurlijke glans geeft. Het kalmeert fijne lijntjes en rimpels, terwijl je er nog steeds heel natuurlijk uitziet. De kleur selectie is niet zo rijk als velen zouden willen. Het komt slechts in vier kleuren: licht, licht medium, medium, medium deep. Vrouwen met een donkere huidskleur kunnen problemen hebben bij het vinden van de juiste tint. Daarnaast heeft Revlon besloten om geen doorzichtige Age Defying DNA Advantage Poeder te maken, omdat die kleurkeuze irrelevant zou zijn. Het product oxideert niet op de huid en het is duurzaam.

‘The Age Defying DNA Advantage’ Poeder is een product dat elke vrouw van middelbare leeftijd in haar make-up tasje zou moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *