Schminktrends en Rage

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
44

Make-up is een essentieel onderdeel van de lifestyle en mode-industrie. Het is een kunstvorm die vrouwen over de hele wereld helpt om zichzelf te uiten en hun identiteit vorm te geven. Hier in dit artikel zullen we enkele van de nieuwste schminktrends en rage behandelen.

Make-up Trends

Makeup Trends

Statement Ogen

Dit jaar draait alles om expressieve ogen, vooral omdat we onder maskers leven. Make-upartiesten maken corona-proof make-uplooks met sterke kleuren en interessante lijnen op de ogen. Of je nu kiest voor felle oogschaduw, vette eyeliner of schitterende glitters, alles kan.

Gezonde gloed

Bij deze trend ligt de focus op een gezonde, stralende huid. Dit betekent minder zware foundation en meer highlighter en bronzer. Deze trend viert de natuurlijke huid en moedigt mensen aan om hun uniciteit te omarmen.

Mono Make-up

Mono make-up is een trend die lijkt te blijven hangen. Het betreft het gebruik van een ééntonige kleur voor ogen, lippen en wangen. Het creëert een minimalistische, maar toch subtiele look die veel impact heeft.

Make-up Fads

Makeup Fads

Neonkleuren

De neonkleurentrend heeft een echte comeback gemaakt. Zowel in kleding als in make-up wordt er tegenwoordig voor gezorgd dat je opvalt. Felroze, limoengroen, elektrisch blauw: deze kleuren zijn allemaal weer ‘in’.

Grafische eyeliner

Deze trend bestaat al even, maar hij is nu meer dan ooit in. Deze look creëert een indrukwekkende stijl statement met dikke, vette lijnen die voorbij de oogleden gaan. Het is een geweldige manier om te spelen met vorm en kleur.

Micro tattoo’s

Micro tattoo’s zijn nu helemaal in. Ze zijn meestal een uitdrukking van individualiteit en voegen een uniek detail toe aan de look. Ze kunnen ook worden gebruikt om bepaalde schoonheidskenmerken te verbeteren.

Gevolgtrekking

Of het nu gaat om het omarmen van een meer natuurlijke look of het maken van een gewaagde stijl statement, de huidige make-up trends laten een breed scala aan creatieve mogelijkheden zien. Wat je stijl of voorkeur ook is, er is een trend die bij jou past. Dus, omarm de verandering en experimenteer met deze looks.

Hoewel de hierboven genoemde make-uptrends en rages op dit moment populair zijn, kan de wereld van make-up snel veranderen. Het is dus altijd een goed idee om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en deze op je eigen manier te interpreteren. Onthoud altijd dat make-up een vorm van zelfexpressie is en dat je het op je eigen manier moet doen.