Welk gezichtsserum tegen roodheid is het beste? TOP 5 ranking

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
755

Een goed gezichtsserum tegen roodheid moet gebroken haarvaten minder zichtbaar maken en de huid versterken. Helaas doen maar een aantal van de beschikbare producten dat. Je kunt stoppen met zoeken, we hebben de 5 beste serums voor de couperose huid op een rijtje gezet. Ze zullen je een gezonder en mooier gezicht geven.

Hoe zorg je voor een rode huid met verwijde bloedvaten?

De couperose huid is uitzonderlijk omdat het zowel beïnvloed wordt door de dagelijkse huidverzorging en veel externe factoren.

Om het gezond en vlekkeloos te houden moet je:

  • minimaal twee liter water per dag drinken;
  • sigaretten en alcohol vermijden.
  • meer groente en fruit eten.
  • milde reinigingsproducten voor de huid met rosacea gebruiken.
  • eens per week scrubben.
  • dagelijks een zonnebrand van factor 30 of 50 gebruiken.
  • dagelijks een gezichtsserum tegen roodheid gebruiken.

Een serum is een product dat een grote impact heeft op de gezondheid van de huid omdat het diep intrekt in de huid om daar de zwakke haarvaten te versterken. Door dat te doen worden irritaties verminderd en brengt het direct verlichting. Wat is het beste gezichtsserum tegen roodheid? Je vindt het hieronder.

Lijst van de TOP 5 beste gezichtsserums tegen roodheid

Bij het uitkiezen van de producten hebben we aandacht gegeven aan de lijst met ingrediënten, de directe en langdurige resultaten. De prijzen, inhoud en beschikbaarheid waren ook belangrijk. Zo is de TOP 5 samengesteld. Bekijk welke het beste zijn.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Het Nanoil Anti-Redness Face Serum is onverslaanbaar. De geweldige formule, prachtige resultaten en prijs brengen hem bovenaan deze lijst. Het vermindert roodheid, hyperpigmentatie en spataderen: dat zijn de beste resultaten. Kastanjeschorsextract maakt het mogelijk om de bloedvaten te versterken. Het serum versterkt de huidbarrière en herstelt een oneffen huid. Een natuurlijke antioxidant (Boerhavia Diffusa Wortelextract) geeft ons een jonger gezicht omdat deze het verouderingsproces verminderd. Andere ingrediënten, zoals lindenboom- en cypressextract verlichten de huid en hydrateren. Het serum kan tweemaal per dag gebruikt worden en gaat lang mee (50 ml voor een goede prijs). Voor meer informatie kun je kijken bij de officiële winkel op www.nanoil.nl.

2. Olehenriksen Truth Serum

Werkt geweldig, niet alleen bij rosacea maar ook voor diegenen met een droog en vermoeid gezicht. Het kan ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden. Het Olehenriksen Truth Serum is een goede keus onder make-up, het werkt als een primer en geeft een natuurlijke glans. Hyaluronzuur hydrateert de huid en aloë-sap kalmeert de geïrriteerde huid en beschermt deze tegen externe condities. De gebruikers houden van de frisse geur, die veroorzaakt wordt door de citrusvruchten in de formule. Het serum is vrijd ik dus je moet het voorzichtig aanbrengen, de fles bevat maar 30 ml.

3. Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Een huid verlichtend serum van Origins, deze staat wat lager in de lijst. Zoals de naam al suggereert zijn champions (reishi) het basisingrediënt. Deze minimaliseren effectief alle tekenen van hyperpigmentatie en ontsteking. Door het serum regelmatig te gebruiken maak je het gezicht gladder en minder gevoelig voor externe factoren. Sommige reviewers vinden de intense geur prima maar anderen hebben er moeite mee. Het goede is dat we kunnen kiezen uit drie maten: 30, 50 en 100 ml.

4. Beauté Pacifique Submersice Serum Paradoxe

Lijkt een geweldige keus voor de verouderde huid met rosacea. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten versterken niet alleen de haarvaten en maken spataderen minder zichtbaar, maar vertragen ook het verouderingsproces van de huid. De oneffen huid hersteld als de fijne lijntjes gladder worden. De fles gaat lang mee omdat je maar drie druppels nodig hebt voor het gehele zicht en de nek. De fabrikant vindt het een goede primer voor make-up, maar sommige gebruikers zijn het daar niet mee eens. Zij zeggen dat het te lang duurt voordat het intrekt en een vette waas achterlaat. Toch is het een perfect nachtserum.

5. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum

Dit gezichtsserum van Dr. Jart+ werkt geweldig op de gevoelige en couperose huid. Het verlicht de geïrriteerde huid en roodheid direct. Als het aankomt op de langdurige effecten: het versterkt de beschermende laag van de huid en vermindert hypergevoeligheid voor externe factoren, dankzij Gotu kola in de formule. Aan de andere kant hydrateert panthenol de huid diep en slaat het water op in de huid. Als het aankomt op ruwheid en spataderen, dan is dit serum niet zo effectief als de bovenstaande producten. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair is crème-achtig en heeft een groenige kleur die snel vervaagt. De fles bevat 30 ml van het serum en is één van de goedkoopste in deze lijst.