Highlighting Foam Strips – Baanbrekend bij multi-tonaal kleuren haar

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
587

ColorCuts herbruikbare wraps voor haar kleuren

Volg je de laatste trend op het gebied van haar? Dan is het tijd om de Highlighting Foam Strips te introduceren in jouw salon! Ze zijn baanbrekend bij het multi-tonaal kleuren van haar.

Het merk Maltese ColorCuts heeft thermische strips gecreëerd voor elke kleurtechniek:

 • klassiek kleuren
 • meer lagen kleuren
 • ombre
 • sombre
 • balayage
 • flamboyage
 • reflecties
 • highlights

Neem afscheid van het aluminiumfolie om het haar van je cliënt lichter te maken. Helaas maken veel kappers dezelfde fout. Het folie in combinatie met bleken kan schade, haaruitval en uitdroging veroorzaken. Verbrand haar is het resultaat van een oxidatiemiddel in combinatie met aluminium. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat het haar snel gebleekt worden en de producten trekken diep in het haar. De chemische behandeling droogt het haar van binnenuit uit.

Je kunt deze schade minimaliseren door te kiezen voor de zachte Highlighting Foam Strips. Deze thermische foam strips optimaliseren de temperatuur van het haar en bieden jouw cliënten ultiem comfort.

ColorCuts foam wraps kleuren

Waardoor steekt ColorCuts er met kop en schouders bovenuit op de markt?

De strips zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal dat zacht is voor het haar en snel vormt naar de vorm van je hand. De unieke foam strips werken speciaal goed op dun en zwak haar. Normaal aluminiumfolie komt niet in de buurt, zowel qua look als qua prestaties. De strips scheuren niet, trekken niet aan het haar en beschadigen de huid niet. Geen oncomfortabel gevoel meer!

De foam strips irriteren en scheuren niet. Ze reduceren de tijd van de behandeling tot de helft zodat je meer cliënten kan behandelen op één dag.

Ze zijn gemaakt van volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk materiaal dat voor 80% gerecycled is. De strips zijn wasbaar in de wasmachine en kunnen tot 3 keer toe gebruikt worden zonder af te doen aan kwaliteit. Een doos met 200 strips gaat tot 600 keer mee. De strips zijn kant-en-klaar (100x305mm) en kunnen gevouwen en geknipt worden zoals jij dat wil.

De Highlighting Foam Strips bieden het ultieme comfort qua werk, zowel voor de professional als voor de beginner. Het is een comfortabel alternatief voor aluminiumfolie en zorgt voor een snellere behandeling zonder het risico op schade aan het haar. Deze extreem comfortabele, polystyreen foam strips stroomlijnen de workflow van jouw hele team.

De strips bieden volledige controle over het kleurproces. Ze isoleren hitte en bieden luchtcirculatie tussen de lagen. Je mag er vanuit gaan dat het haar veilig is en de kleur precies zo uitpakt als je verwacht. Het semi-transparante materiaal geeft je de vrijheid om makkelijk bij te werken en biedt je 100% controle over het kleurproces.

De kleurrijke strips helpen je de kleuren uit elkaar te houden en zo voorkomen ze dat je fouten maakt. De kleurrijke foam strips zijn een echte eyecatcher in vergelijking met het onpraktische aluminiumfolie. Het materiaal biedt een speciale, comfortabele kleurbehandeling, voor jou en je cliënten.

Wil jij:

 • Je concurrenten verslaan?
 • Meer tevreden cliënten?
 • Milieuvriendelijk materiaal gebruiken tijdens je werk?
 • Veilig en moderne haarbehandelingen uitvoeren?

Kies de Highlighting Foam Strips – een kappersaccessoire speciaal gemaakt voor jou!

Meer informatie over ColorCuts-producten kunnen worden gevonden op colorcuts.mt