Op zoek naar een haarmasker met keratine? Bekijk onze keuzes

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
969

Als je keratine hoort, denk je waarschijnlijk aan reparatie van het haar.. dat is prima want dit is precies wat een goed masker met keratine moet doen. Omdat ons haar gebouwd is van keratine zou het gek zijn dat we andere stoffen zoeken om ons beschadigde haar mee te laten opleven. Dit gezegd hebbende: we zijn ervan overtuigd dat een goed masker met keratine snel bij onze top haarproducten gaat horen. Maar hoe vind je die? Geen zorgen, wij hebben dit voor je gedaan en een lijst met top keratine haarmaskers gemaakt die het testen en gebruik op regelmatige basis meer dan waard zijn.

Soms brengt een haarmasker met keratine je niet de effecten waar je op rekent. Waarschijnlijk moet je dan iets langer wachten op de gewenste resultaten. Waarom gebeurt dit? Omdat het moeilijk voor het haar is om er beter uit te gaan zien als het constant blootgesteld wordt aan schade. Daarom is het belangrijk dat je, naast het introduceren van een masker met keratine in jouw schoonheidsritueel, ervoor zorgt dat jouw haar niet hoeft te strijden tegen factoren die een negatieve invloed hebben op de kracht, glans en het volume van jouw haar.

Oorzaken beschadiging haar

Wat maakt haar zwak, dof en dun? Hier zijn veel oorzaken voor. Je moet in ieder geval de meest serieuze kennen en verhelpen om jouw haar beter te maken. Hieronder vind je een lijst met slechte haarverzorgingsgewoonten waarvan we je adviseren om ermee te stoppen, als je graag lange, gezonde lokken wilt hebben:

 • Teveel gebruik van hitte op het haar (zoals de föhn, stijltang, krultang).
 • Te vaak verven of bleken.
 • Aan het haar trekken tijdens het borstelen.
 • Het haar rigoureus afdrogen met een handdoek.
 • Slapen met nat haar.
 • Geen of slechte verzorging en bescherming.

Kwaliteiten die een keratine masker moet hebben

Het beste haarmasker met keratine is degene die je de effecten geeft die je verwacht. Dit lijkt logisch maar vaak blijkt dat haarmaskers met keratine deze rol niet kunnen vervullen. Een grote groep van deze producten bevat bijvoorbeeld teveel ingrediënten, waardoor er niet alleen te weinig keratine inzit maar ook de resultaten minder zijn. Een haarmasker met keratine moet een diepe haarbehandeling zijn die jouw lokken repareert en gezond maakt. Zulke haarproducten moeten maar uit een paar ingrediënten bestaan, waarbij keratine de sleutelrol speelt.

Beste keratine haarmasker. Welke voordelen biedt het?

Het is geen fabel dat keratine het haar repareert! De beste haarmaskers met keratine verbeteren het uiterlijk van het haar zichtbaar door beschadiging te verminderen en de haarschubben te verzachten. Keratine kan beschadiging repareren dus dit eiwit maakt het haar sterker en geeft het haar meer weerstand. Wat zijn de voordelen van het beste haarmasker met keratine? Dit product moet:

Beste haarmaskers rijk aan keratine. Top 5

 • het uiterlijk van het haar repareren en ervoor zorgen dat het er beter uitziet.
 • de haarschubben verzachten.
 • het haar beter bestand maken tegen beschadiging en externe agressoren.
 • het haar zacht maken.
 • ervoor zorgen dat het haar fijn is om aan te raken.
 • het haar voller maken (niet verzwaren).

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK
product website: www.nanoil.nl

Onverslaanbaar! Perfect geschikt om beschadigd haar te repareren en ervoor te zorgen dat gezond haar niet zwakker wordt. Het Keratin Hair Mask van Nanoil is het meest favoriete haarproduct van consumenten. Ook wordt hij vaak aangeraden door professionals. Het geheim is de samenstelling: deze is volledig ontworpen voor reparatie van het haar. Om dit doel te bereiken bevat dit product gehydrolyseerde keratine en panthenol. Dit creëert een gewichtloos haar kompres voor heling en versterking. Met Nanoil hoef je niet te wachten op resultaat. Na het eerste gebruik zie je al dat het Keratin Hair Mask van Nanoil jouw haar makkelijker te kammen maakt, laat glanzen en het niet meer pluist. Als je dit masker regelmatig gebruikt geeft het masker met keratine van Nanoil jouw haar meer volume en maakt het jouw haar veerkrachtiger. Nanoil bevat de grootste hoeveelheid keratine voor een redelijke prijs! Om van mooi, gezond en glanzend haar te kunnen genieten moet je het Keratin Hair Mask van Nanoil aanbrengen op gewassen haar en het na 15 minuten weer uitspoelen.

VOORDELEN:

 • Biedt diepe haar reparatie.
 • Zichtbaar en sneller mooier haar.
 • Versterkt, beschermt en zorgt ervoor dat het haar geen vocht verliest.
 • Bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
 • Aantrekkelijke prijs.

2. GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER

Het haarmasker met keratine van Globen Keratin is gemaakt om het haar te voeden en glad te maken. Het wordt ook aangeraden voor versterking van overbelast haar dat beschadigd is door verven, bleken of een permanent. Helaas is de prijs erg hoog waardoor niet iedereen zich dit product kan veroorloven. De formule bevat Juvenix: dit is een mengsel ingrediënten dat in een laboratorium ontworpen is. Het woord klinkt mysterieus en is een unieke combinatie van vitaminen en peptiden die het haar aanvullen met nutriënten en hydratatie. Het mag duidelijk zijn dat Global Keratin ook keratine bevat, die verantwoordelijk is voor reparatie en versterking van het haar. Bovendien is dit product verrijkt met plantenextracten. De lijst ingrediënten is echter lang, zoals hierboven al benoemd is zorgt dat ervoor dat de effecten van de keratine uit de Global Keratin Deep Conditioner niet zo sterk zijn.

VOORDELEN:

 • Maakt het har sterker.
 • Geeft het haar glans en veerkracht.
 • Slaat water op in het haar.
 • Langdurige resultaten.

3. KEUNE CARE KERATIN SMOOTH MASK

Dit is op dit moment één van de kostbaarste haarmaskers die je kunt vinden. Beschikbaar in een grote verpakking moet het haarmasker van Keune lang meegaan. Tenzij je ontdekt dat het voor jouw haar niet werkt, dan geef je hem waarschijnlijk weg aan vriendin. Dit product wordt aangeraden voor droog en grof haar omdat de belangrijkste taak van dit masker het verzachten van de haarschubben en uitdroging tegengaan is. Dit betekent dat het Keune Care Keratin Smooth Mask perfect is voor onhandelbaar, stijf haar dat niet krult en voor de lokken die extreem uitgedroogd zijn. De structuur van het product is vrij dik, het kan fijn haar verzwaren. Het masker bevat keratine, vitamine B5, shea butter en een uniek mengsel genaamd Quat, die het haar beschermen tegen beschadiging door stylen met hitte.

VOORDELEN:

 • Uniek, diep voedend mengsel ingrediënten.
 • Perfect geschikt voor extreem uitgedroogd en beschadigd haar.
 • Zit in een grote verpakking.
 • Verzacht de haarschubben.

4. KÉRASTASE RÉSISTANCE MASQUE FORCE ARCHITECTE

Dit haarmasker van Kérastase is perfect voor jou als je zoekt naar een product om jouw extreem beschadigde, broze en ruwe lokken op te laten leven. Dit keratine haarmasker helpt ook bij de reparatie van overbelast haar. De ingrediënten in het Kérastase Resistance Masque Force Architecte zijn keratine en ceramiden die de gaten in het haar opvullen en de keratine bindingen in het haar repareren. Dit maakt een uniek haarmasker. Helaas is de prijs voor sommige vrouwen ontmoedigend.

VOORDELEN:

 • Zichtbaar herstel van het haar.
 • Interessante ingrediënten.
 • De effecten zijn snel zichtbaar.

5. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Phytokératine is één van de meest dure haarmaskers uit deze lijst. Ondanks dat dit haarmasker rijk is aan ingrediënten bevat het weinig keratine. Het product levert echter wel goed resultaat. het Phyto Phytokératine Extrême Exceptional Mask werkt goed voor levenloos, dof, droog en beschadigd haar. Naast de plantaardige keratine bevat het product ook baobabolie, sapote-olie en shea butter. De structuur is vrij dik dus het werkt niet goed op fijn haar.

VOORDELEN:

 • Bevat plantaardige keratine.
 • Verrijkt met 8 aminozuren.
 • Perfect voor droog en dof haar.