4 wenkbrauwmascara’s die je spectaculaire resultaten geven [REVIEWS]

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
296

Geven de make-upproducten voor de wenkbrauwen die je tot nu toe gebruikte niet de gewenste resultaten? Ben je op zoek naar een echt goed product dat in je beautycase blijft?

Probeer één van de mascara’s die we aanraden! Speciaal voor jou hebben we de beste producten in een lijst gezet. Deze helpen je jouw wenkbrauwen te stylen en de gewenste effecten te bereiken.

Vergeet ongewenste kale plekken en haaruitval: ga voor betere wenkbrauwen!

4 beste wenkbrauwmascara’s

#1 Nanobrow Shape Mascara

De beste wenkbrauwmascara is een must-have voor diegenen die voor hun wenkbrauwhaar willen zorgen en eruit willen zien alsof ze net bij de schoonheidssalon vandaan komen. Het duurt maar een paar tellen om af te komen van kale plekken, ze op te vullen met natuurlijke kleuren en ze er dikker uit te laten zien. Waarom trakteer je jezelf niet op een langhoudend product zodat je de hele dag kunt genieten van vlekkeloze make-up? Zonder bij te hoeven werken!

De uitzonderlijke formule is rijk aan silica zodat de Nanobrow Shape Mascara je wenkbrauwen zacht en glad kan maken! Het product bedekt elke haar en plakt de haren niet aan elkaar. De speciale, nauwkeurige applicator maakt het gebruik makkelijk, wenkbrauwmake-up aanbrengen is geen drama meer! De Nanobrow Shape Mascara levert 24 uur fixatie en houdt de wenkbrauwharen veilig. Het werkt geweldig op elke wenkbrauw, ongeacht of je fijne of onhandelbare wenkbrauwen hebt.

Het product is beschikbaar in drie kleuren die je helpen natuurlijke resultaten te bereiken zonder dat je look er overdreven uitzien: lichtbruin, bruin en zwart.

Als je op zoek bent naar mascara voor speciale taken en denkt dat je wenkbrauwen een uitdaging zijn, dan is de Nanobrow Shape Mascara snel jouw nummer 1 product!

Lees ook: www.nanobrow.nl

#2 YVES SAINT LAURENT Couture Brow Mascara

Couture Brow Mascara is geweldig bij het vormen van je wenkbrauwen en ze op de juiste plek te houden. Elke vrouw gaat verliefd worden op de formule en de semi-matte kleuren. De cosmetica biedt je comfort, langdurige resultaten en een intensiteit die afhangt van de gelegenheid. De delicate glans geeft dimensie en een heel nieuw niveau make-up. Er zijn twee unieke kleuren: Brun Doré en Blond Cedré. Subtiele kleuren en eenvoudig in gebruik: dat is Couture Brow Mascara!

#3 Diorshow On Set Brow

Deze wenkbrauwmascara van Dior geeft je spectaculaire wenkbrauwmake-up. Het geweldige is dat de formule voor 90% bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Je wenkbrauwen worden perfect gedefinieerd en vallen op! Het product is waterproof en geeft 24 uur lang fixatie. Hij is verrijkt met microvezels die volume geven. Jouw wenkbrauwen zullen niet meer stijf en plakkerig zijn!

Het product is beschikbaar in neutrale, gevarieerde kleuren dus je kunt lichte make-up aanbrengen of een uitbundigere look voor speciale gelegenheden.

#4 Lancôme Sourcils Styler

Mooie wenkbrauwen in een paar minuten? Met Lancôme Sourcils Styler is het mogelijk! Dankzij dit product kun je genieten van maximale dikte en het gewenst volume. De fijne formule geeft jouw wenkbrauwen een natuurlijke vorm en textuur. Deze mascara is gebruikt door de make-upartiest van de celebrities: Lisa Eldridge! Het product levert de hele dag fixatie en geweldige glans. Met de applicator duurt het aanbrengen maar heel kort. Kleur alleen de wenkbrauwen, niet de huid. Het toegevoegde rozenextract zorgt voor de wenkbrauwen en voedt ze.