Bestseller wenkbrauwmake-up: Nanobrow Shape Mascara

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
240
Wenkbrauw mascara

Wenkbrauwmascara kan behandelingen voor (semi)permanent kleuren van de wenkbrauwen niet alleen vervangen, maar laat je ook mooie wenkbrauwmake-up creëren zonder de wenkbrauwharen te overbelasten. Het lijkt op normale wenkbrauwmascara maar heeft een ander doel, een andere formule en is beschikbaar in andere kleuren. Het is een essentieel make-up item voor veel vrouwen. De beste wenkbrauwmascara? Ontdek de bestseller: Nanobrow Shape Mascara!

Een goede wenkbrauwmascara, de Nanobrow shape Mascara

Wil je meer expressie? Door de vorm van je wenkbrauwen te veranderen en definitie toe te voegen ziet je gezicht er veel jonger uit! De mascara van Nanobrow verfijnd de vorm van je wenkbrauwen eenvoudig en geeft volume: echt sensationeel! Deze mascara heeft een unieke formule en is beschikbaar in verfijnde kleuren die je uitdrukking verjongen en je mooie eigenschappen laten uitkomen, met een natuurlijk effect. De ergonomische spoolie vult de wenkbrauwen op en vormt ze. Het gebruik is eenvoudig en heel nauwkeurig. Een paar penseelstreken is genoeg om jouw wenkbrauwen te definiëren en accentueren. Je wenkbrauwmake-up zal nooit meer dof en onnatuurlijk zijn!

De speciaal ontwikkelde spoolie helpt je een intens maar natuurlijk effect te creëren. De plezierige en verfijnde textuur van de Nanobrow mascara levert nauwkeurige effecten en vult de wenkbrauwen met één penseelstreek op.

Het resultaat? Jouw wenkbrauwen hebben een mooie vorm en zijn op elk moment perfect.

Nanobrow Shape Mascara

Beschikbaar in de volgende kleuren:

De Nanobrow Shape Mascara: perfecte formule, make-up en verzorging in één

Weinig wenkbrauwmascara’s hebben zo’n geweldige formule met sterk voedende ingrediënten. De Nanobrow Shape Mascara behoort wel tot deze groep. Naast de verzadigde en natuurlijke kleuren bevat het waardevolle ingrediënten die de wenkbrauwen verzorgen. De Nanobrow Shape Mascara bevat:

  • SILICA: een belangrijke bouwsteen van het haar, dat de wenkbrauwen versterkt.
  • GLYCERINE: hydrateert en helpt het hydratatieniveau te behouden.
  • BETAÏNE: een botanisch aminozuur dat uitdroging voorkomt door een beschermende laag op het haaroppervlak te creëren. Geweldig voor het verzorgen en beschermen van de wenkbrauwen.
Wenkbrauw mascara

Hoe gebruik je de Nanobrow Shape Mascara?

De Nanobrow Shape Mascara kan gebruikt worden op droge, schone wenkbrauwen, zonder gezichts- of oogcrème, olie en serum. Zorg er dus voor dat al jouw huidverzorgingsproducten al geabsorbeerd zijn voordat je make-up aanbrengt. Gebruik ook geen foundation op je wenkbrauwen. Dit kun je eraf borstelen met een spoolie, als dat nodig is. Breng de Nanobrow Shape Mascara aan en borstel deze door de wenkbrauwen, naar de buitenkant toe. Beweeg de spoolie een klein beetje omhoog. Zo zien je wenkbrauwen er voller uit.

Wenkbrauwmake-up met mascara: TIP!

Om je wenkbrauwen er goed uit te laten zien moeten ze goed gevormd zijn. De vorm moet passen bij de eigenschappen van jouw gezicht. De pincet van Nanobrow (ook beschikbaar in het assortiment van Nanobrow) helpt je bij het vormen van je wenkbrauwen. Nanobrow heeft een assortiment met uitstekende cosmetica voor make-up en verzorging van de wenkbrauwen. Er is veel keus, dus als je op zoek bent naar een pomade, potlood of wenkbrauwpoeder om de look die je gecreëerd hebt met de mascara af te maken, dan ben je op het juiste adres. Ontdek de make-up en verzorging van Nanobrow op www.nanobrow.nl.