Stijlvolle wimpers in 10 minuten? Hier zijn de beste valse wimpertrosjes!

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
40

Wimpers vormen de mooiste omlijsting voor de ogen. Onze natuurlijke wimpers zien er echter niet altijd uit zoals we zouden willen. Ze zijn vaak zwak, hebben de neiging te vervagen en missen definitie – mascara’s zijn niet de oplossing voor dit probleem. Maar wimpertrosjes voor thuis kunnen dat wel zijn. Laten we eens kennismaken met 7 producten die het verdienen om als de beste te worden bestempeld!

Wimpertrosjes voor doe-het-zelf wimperextensions – een innovatie in de beautywereld

Het valt niet te ontkennen dat vrouwen altijd al moeite hebben gehad met hun wimpers. Ze gebruiken graag verdikkende en verlengende mascara’s en conditioners, die echter niet altijd helpen om bevredigende resultaten te bereiken.

Semipermanente wimperextensions waren een populaire optie. Helaas overbelast deze manier van stylen de natuurlijke wimpers en leidt zelfs tot het verlies ervan. Daarom is het geen optimale oplossing.

Wimpertrosjes voor thuisgebruik zijn een ware revolutie op de beautymarkt. Met valse wimpertrosjes kun je je wimpers langer stylen in slechts enkele minuten. Natuurlijk werd het product een hit en veel vrouwen wilden graag zelf thuis wimperextensions proberen.

Zelf valse wimpers aanbrengen is tegenwoordig een trend. Maar niet elke set kan helpen om de resultaten te behalen waar vrouwen zo om geven. Daarom volgt hier een ranglijst van 7 producten die aandacht verdienen!

De 7 beste wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing – welke geven een WOW-effect?

Wimpertrosjes voor thuisgebruik hebben één belangrijke functie. Ze zijn bedoeld om een stijlvolle wimper look te creëren zonder de deur uit te hoeven. Veel vrouwen hebben geen tijd voor regelmatige afspraken in hun schoonheidssalon. Met kant-en-klare wimpertrosjes kunnen ze hun look in slechts een paar minuten transformeren.

Laten we dus eens kennismaken met de 7 beste sets die in de make-uptas van elke vrouw thuishoren!

1. Nanolash wimpertrosjes – Doe-het-zelf wimperextensions

valse wimpers

De eerste plaats in de ranglijst gaat naar DIY Lash Extensions van Nanolash. Dit merk behoeft bij geen enkele vrouw introductie. Het is al vele jaren toonaangevend op het gebied van wimperverzorging en stylingproducten.

Doe-het-zelf wimperextension is een premium product. Deze wimpertrosjes zijn gemaakt van licht materiaal en zitten op een flexibele, dunne strip. Dankzij deze eigenschap passen ze perfect op het oog, terwijl de strip de verbindingspunten camoufleert.

Deze wimpertrosjes voor thuis zijn verkrijgbaar in één verpakking. Het doosje bevat 36 wimpertrosjes in 3 lengtes en 8 stijlen om uit te kiezen. Je kunt ook een complete set voor wimperextensions thuis krijgen. Het bevat bovendien:

  • Nanolash bindmiddel;
  • Nanolash remover;
  • speciaal pincet;
  • Nanolash dichtingsmiddel.

Met deze accessoires wordt het creëren van een duurzame en snelle wimper look nog eenvoudiger. De fabrikant verklaart dat het 5 dagen meegaat. Het aanbrengen van deze wimpertrosjes duurt niet langer dan 10 minuten. Veel vrouwen die DIY Lash Extensions al hebben geprobeerd, hebben deze beweringen bevestigd!

Met de kant-en-klare wimpertrosjes van Nanolash kun je elke gewenste wimper look creëren. Dames kunnen ze gebruiken om de iconische Russian Volume wimpers te creëren, maar ze kunnen ook de kortste trosjes gebruiken voor een verfijnde look voor dagelijks gebruik.

Gezien alle voordelen van de DIY Lash Extensions van Nanolash, is er geen twijfel mogelijk dat deze wimpertrosjes de eerste plaats in de ranglijst verdienen.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Onze volgende suggesties zijn valse wimpers uit de Lash Extension Kit van Glamnetic.

Glamentic Lash Extension Kit bevat wimpertrosjes voor doe-het-zelf toepassing thuis. Je kunt ze zelfs gebruiken zonder enige ervaring. Het aanbrengen van deze valse wimpers duurt niet langer dan 10-15 minuten.

In de verpakking zitten wimpertrosjes in verschillende groottes en andere accessoires om het aanbrengen te vergemakkelijken. Je kunt ook kiezen uit verschillende stijlen trosjes.

De wimpers zelf zijn licht van gewicht en bijna niet op te merken wanneer ze gedragen worden. Als ze correct worden aangebracht, kunnen ze tot 5 dagen op het oog blijven zitten. Helaas worden de verklaringen van de fabrikant niet bevestigd door reviews van vrouwen.

Met de wimpers van Glamnetic Lash Extension Kit kun je een natuurlijke look creëren, maar ook volumineuze wimpers.  Helaas verdienden deze wimpertrosjes niet de 1ste plaats in onze ranglijst. Vergeleken met de valse wimpers van Nanolash zijn deze extreem duur.

3. Lashify Starter Kit

De Lashify Starter Kit is een oplossing voor vrouwen die houden van gemakkelijk en snel aanbrengen.

De fabrikant verklaart dat het aanbrengen slechts enkele minuten duurt. Er wordt echter niet aangegeven hoeveel tijd je er precies aan moet besteden. Het merk claimt dat deze wimpers 3 tot 5 dagen meegaan. Dit is een klein nadeel in vergelijking met bijvoorbeeld de DIY Lash Extensions van Nanolash. Bovendien merkt de fabrikant op dat alles afhangt van de juiste nazorg en individuele aanleg. Het risico bestaat dus dat de wimpers van de Lashify Starter Kit maar 1-2 dagen meegaan.

Toch zien deze wimpertrosjes er heel solide uit. Ze zijn zacht en flexibel en je kunt er verschillende wimper looks mee creëren.

Helaas zijn zowel de set als de navulverpakkingen met trosjes een duur en kan niet elke vrouw zich dit veroorloven. Er zijn slechts 10 trosjes in het pakket, wat zorgt voor slechts één toepassing, ervan uitgaande dat deze slaagt. De prijs van Lashify producten voor een eenmalige wimperextension toepassing is eigenlijk vergelijkbaar met professionele semipermanente wimperextensions in een schoonheidssalon.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Ardell X-tended Wear Lash System Kit is een ander product dat zijn plaats in de ranglijst heeft verdiend. Deze lichte en zachte wimpertrosjes zijn ontworpen om thuis aan te brengen. Volgens de fabrikant duurt het aanbrengen zelf slechts 10 minuten.

De wimpertrosjes worden geleverd in één verpakking, waarin je ook extra accessoires vindt. Deze wimpers kunnen zowel onder als boven de natuurlijke wimpers worden aangebracht. Het is dus mogelijk om voor jezelf de handigste manier van aanbrengen te kiezen.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit biedt verschillende formaten wimpers om uit te kiezen. Vrouwen kunnen kiezen tussen Russian Volume wimpers of gewoon fijne wimperextensions. De hele toepassing zou enkele dagen blijven zitten. De fabrikant gaf echter aan dat de trosjes goed verzorgd moeten worden en dat cosmetica op oliebasis vermeden moet worden.

De kwaliteit is een groot nadeel van deze wimpers – elk trosje is identiek en na het aanbrengen kun je duidelijk het niet zo natuurlijke effect zien. Dus, deze oplossing kan geschikt zijn voor een feestje, maar deze trosjes zijn niet echt geschikt voor alledaagse kleding of werk.

5. KISS Falscara Starter Kit

De KISS Falscara Starter Kit bevat een van de populairste wimpers voor doe-het-zelf wimperextensions. Ze worden geleverd als flinterdunne trosjes die goed samengaan met de natuurlijke wimpers. Door hun verfijnde aard kunnen ze gemakkelijk beschadigd raken – je moet dus uiterst voorzichtig zijn. Deze wimpertrosjes zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen gegarandeerd voor een natuurlijke en stijlvolle esthetische look.

Het doosje bevat echter wimpertrosjes in slechts twee lengtes: 10 en 12 mm. Dit kan op zijn beurt een van de grootste nadelen zijn. De DIY Lash Extensions zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in 3 lengtes! Het ontbreken van iets langere wimpers maakt de styling opties wat beperkter. 

De geclaimde duurzaamheid van één enkele toepassing is 5 dagen. Er zijn echter veel online reviews van vrouwen die aangeven dat het product in dit opzicht niet aan hun verwachtingen voldeed. Bij sommige gebruikers duurde de toepassing slechts 2 dagen. In het geval van de DIY Lash Extensions van Nanolash zijn dergelijke reviews niet te vinden.

Om de trosjes zo lang te laten meegaan als de fabrikant aangeeft, moet je een overnighter gebruiken. Dit product moet helaas apart worden aangeschaft. Tegelijkertijd maakt de formule van dit product deze wimpers ongeschikt voor hergebruik, waardoor dit product uiteindelijk niet doeltreffend en zeker niet goedkoop is.

6. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit bevat wimpertrosjes geïnspireerd op de resultaten van schoonheidssalons. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de wimper look die je creëert mooi en extreem duurzaam is.

De fabrikant garandeert dat het aanbrengen zelf slechts 10 minuten duurt. Als je het echter voor de eerste keer doet, dan is er wat geduld voor nodig. Dit kan er weer op wijzen dat het aanbrengen van wimpers uit de Velour Xtensions Kit helemaal niet zo eenvoudig is.

In de verpakking zitten 4 setjes wimpertrosjes van elke lengte – van 10 tot 14 mm. Alle wimpers worden in één stijl gehouden. De variatie in lengte zorgt er echter voor dat elke styling mogelijk is.

Helaas geeft de fabrikant niet aan hoe lang de trosjes op de ogen gedragen kunnen worden. Het benadrukt alleen dat het meestal enkele dagen is, wat echter afhangt van individuele aanleg en nazorg. Je mag de wimpers ook niet nat maken tot 24 uur na het aanbrengen. Dit komt omdat deze valse wimpers niet waterproof zijn. Het is ook niet duidelijk of ze herbruikbaar zijn.

7. TATTI’s Invisi-Lash Kit

De wimpers uit de Invisi-Lash Kit van het merk TATTI zijn er in verschillende stijlen, zodat je het type krul kunt afstemmen op je behoeften.

In één verpakking zitten wimpertrosjes in 4 maten – van 8 tot 14 mm. Dit geeft zeker onbeperkte mogelijkheden om thuis je wimpers te stylen. Daarnaast bevat de kit ook een applicator, een bindmiddel en een dichtingsmiddel. De afmetingen van deze producten zijn echter klein (in het geval van de kit van Nanolash waren ze 5 ml). Ze zullen dus niet lang meegaan.

De wimpertrosjes blijven tot 5 dagen zitten. Maar ook hier is goede nazorg nodig. Het aanbrengen zelf zou ook 10 minuten duren. Je moet je echter eerst concentreren op het goed voorbereiden van de wimpers. Anders is de styling misschien niet zo duurzaam.

Een groot nadeel van dit product is dat de trosjes op een transparante strip zitten in plaats van zwart. In de praktijk maakt dit de verbindingslijnen waar de trosjes de natuurlijke wimpers ontmoeten veel zichtbaarder, en bovendien kun je niet rekenen op het extra effect van visueel dikkere wimpers bij de wortels.

Ranglijst van de beste wimpertrosjes

Met wimpertrosjes die je thuis kunt aanbrengen, kun je je look snel en precies veranderen. Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer vrouwen ervoor kiezen om ze uit te proberen.

Vrouwen zijn al heel lang op zoek naar de beste valse wimpers om zelf aan te brengen. Laten we niet vergeten dat de beautymarkt ons constant overspoelt met nieuwe producten. Het is moeilijk om je weg te vinden in het doolhof van speciale aanbiedingen en je te concentreren op wat het belangrijkst is bij het kiezen van de beste valse wimpers.

De bovenstaande ranglijst geeft een overzicht van de producten die met vertrouwen met elkaar kunnen wedijveren om de titel van beste. Op de eerste plaats staan de DIY Lash Extensions van Nanolash. Ze bieden precies wat een moderne vrouw mag verwachten.

Vrouwen moeten aandacht besteden aan de lengte, de stijl en de strip van de wimpertrosjes. Dit is vooral belangrijk als je gevoelige ogen hebt.

Door een verstandige keuze te maken bij het kiezen van je wimpertrosjes, kun je veel winnen. Je kunt niet alleen je look transformeren in minder dan 10 minuten, maar je zult er ook fenomenaal uitzien in elke situatie!