Lashcode – een intrigerend goede mascara!

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
7153

best gewaardeerde mascara - LashcodeMascara Lashcode hoort bij dit soort producten die vanaf het allereerste moment intrigeren.

wees je er van bewust dat wanneer het om een mascara gaat dit het allereerste moment is dat telt, het moment waarop we ernaar streven; we beoordelen het uiterlijk ervan en proberen te raden wat dit kleine flesje verbergt. We schroeien het los en onderzoeken het penseel zonder ons ervan bewust te zijn dat we onbewust de belangrijkste mening creëren over de mascara die we vasthouden.

Lashcode-mascara hoeft in geen enkel opzicht teleur te stellen. Vanaf het allereerste moment zult u gecharmeerd zijn van de elegante, monochromatische, fijn gesponnen fles die een siliconenborstel met perfecte afmetingen verbergt en een goed doordachte ergonomie die het aanbrengen van wimpers in alle soorten, uiterlijk en structuur mogelijk maakt.

Lashcode is een mascara die verbaast tijdens make-up toepassing

Je make-up zal uitzonderlijk precies zijn omdat het effect van extensie, verdikking en wimperscheiding kan zijn op een wonderbaarlijk snelle manier verkregen. Lashcode maakt wimpers van coating het pure genot zonder ons te dwingen om te doen.

De borstel van een elliptische vorm, voldoende flexibiliteit en dicht op elkaar geplaatste borstelharen bereikt elke wimper, grijpt zelfs de uitzonderlijk korte haren en bedekt ze allemaal met de mascara laat geen vlekken of vegen achter op de oogleden. De ergonomische borstel van de Lashcode maakt de wimperlijn intens zwart en verdikt naarmate de blik diepte wint. De borstel bezit de elliptische vorm en vergemakkelijkt het aanbrengen van ononderbroken make-up op de bovenste en onderste wimpers. Het bereikt de meest problematische plekken, de ooghoeken, en korte, flexibele en zeer dunne wimpers.

Lashcode is een mascara die het uiterlijk van wimpers verbetert

Dit is een duurzame mascara van perfecte, fluwelen consistentie die niet alleen een lange levensduur van de make-up geeft, maar vooral de wimpers er fantastisch doet uitzien. Dankzij Lashcode-mascara worden wimpers:

 • zelfs 3 keer langer,
 • precies gescheiden en perfect gecoat vanaf de wortels tot de uiteinden,
 • verdikt en vol volume,
 • intens zwart dankzij pigmenten met hoge verzadiging,
 • compact , fluweel en elastisch.

Lashcode weet dat schoonheid hand in hand gaat met gezondheid

Om die reden bevat de mascara een reeks hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsstoffen die het haar elke dag regenereren en verfraaien, waardoor het meer elastisch, glanzend, vol volume en gevoed wordt. Bovendien wordt de wimperkleur over de gehele lengte intensiever.

Soja-schextract, tarweachtige extract, baicalein en arginine zijn verantwoordelijk voor de versterking van de wimperbol. Dit heeft weer consequenties voor het bevorderen van de wimpergroei en het tegengaan van het verlies ervan. Bovendien worden dagelijkse wimpers beschermd tegen beschadigingen wanneer ze bevochtigd en glad worden.

Mascara met lashcode maken duidelijk hoe mooi en verleidelijk je wimpers kunnen worden. Dit is een mascara die tot de allerlaatste druppel ervan verbaast. Bovendien verbaast dit schoonheidsproduct met zijn betrouwbaarheid in elke situatie en elke klimaatconditie.

ga naar de officiële website – lashcode.nl

23 Reacties“Lashcode – een intrigerend goede mascara!”

 1. Renate

  Ik hou van de verpakking, ziet er luxe uit 😉

  Beantwoorden
 2. Sofia

  Het blijft zo lang!!!!! Het blijft tot de laatste snik een goede mascara, geen uitdroging, geen schilfers en geen klontjes.

  Beantwoorden
 3. Ineke

  Hetzelfde voor het begin. Veel mascara’s werken pas na een paar dagen zoals het hoort, want vlak nadat je het hebt geopend, is het vloeibaar en klontert het de wimpers. Deze is geweldig vanaf het begin.

  Beantwoorden
 4. Slaaploosheid

  Mijn favoriete mascara! <3

  Beantwoorden
 5. Agnes

  Het effect is ongeloofelijk. Er is geen nood aan meer laagjes zodat je wimpers langer en dikker lijken. Het borsteltje heeft de perfecte vorm dat ervoor zorgt dat zelfs je kleinste wimpers verzorgd worden. Werkt perfect voor mij, ik raad het zeker aan!

  Beantwoorden
 6. ddd

  het moet de enige mascara zijn die zo goed voor je wimpers zorgt

  Beantwoorden
 7. Goedele

  is het zoals 2 in 1?

  Beantwoorden
 8. J.Anne

  Getest en ik ben postief verrast. Goede kwaliteit en prachtige, elegant flesje. Wimpers zijn duidelijk zichtbaar en gekruld. Het effect is naturel, het borsteltje spreidt de wimpers zodat er geen spinnenpoten zijn. Ik ga zeker bij dit product blijven.

  Beantwoorden
 9. Mariëlle

  Het is mijn verjaardagscadeau en ik ben even geshoqueerd als jullie zijn, de mascara is zo goed. Ik wist niet eens dat zo’n mascara bestond. I kvind het leuk dat de mascara niet waterproof is en het blijft goed op de wimpers zonder dat het effect verdwijnt. Het geeft ook geen schilfers of vegen. Ik raad deze mascara aan.

  Beantwoorden
 10. Marie

  ik zou sterven als ik er geen had 🙂

  Beantwoorden
 11. Pauline

  Voor mij is het zoals een andere mascara, maar het is oke, goed flesje, maar ik verkies normake borsteltjes

  Beantwoorden
 12. Margot

  Fantastische mascara, maar het past niet altijd in elk budget.

  Beantwoorden
  • Mariëlle

   Het is niet het goedkoopste schoonheidsproduct, maar wanneer we kijken naar het duurzaam effect en de efficientie is de prijs neit meer zo hoog.

   Beantwoorden
 13. Frie

  Het is heel efficient omdat je het door de dag niet moet bijwerken

  Beantwoorden
 14. Doris

  Er zijn niet veel mascaras die wimpers conditions. De meete droge hen net uit. Ik ben gretig om het te proberen.

  Beantwoorden
 15. GeenOchtendMens

  Waar kan ik het krijgen?? Ik heb het product gezocht in veel winkels, maar ik vond het neit 🙁

  Beantwoorden
  • Salamie

   Het is beschikbaar op het internet. Bestel het op de officiele website.

   Beantwoorden
 16. Lucy

  Het borsteltje is gewoon briljant! Mascara is over even aangebracht en het spreidt de wimpers mooi zelfs wanneer je drie lagen aanbrengt 🙂

  Beantwoorden
 17. Evy

  Goede ingredienten

  Beantwoorden
 18. Rosse

  ik heb het nog niet geprobeerd, maar zou het gaag is doen. Ik kan nog steeds geen goede mascara vinden.

  Beantwoorden
  • Nel

   Hetzelfde! Zelfs wanneer je denkt dat je de perfecte hebt gevonden, droogt het ineens hard uit, veegt het uit of kan je het bijna niet verwijderen.

   Beantwoorden
 19. Sara

  Prachtig, lange natuurlijke wimpers. Ik ga zeker nog andere kopen.

  Beantwoorden
 20. Emilia

  Wanneer je meer dan 2 lagen doet, heb je een mooi valse wimpers effect. Geen klontjes, brokjes. Alleen als het niet zo duur was maar ik weet dat kwaliteit duur is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *