Nanobrow Lamination Gel voor gelamineerde wenkbrauwen

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
317

Het lamineren van je wenkbrauwen is een semi-permanente behandeling die de gewenste vorm wenkbrauwen creëert en ervoor zorgt dat ze in de juiste richting blijven zitten. Dit is één van de definities die te vinden is op het internet. De behandeling vereist precisie, maar je hoeft het niet door een professional te laten doen. Je kunt thuis zelf een professional worden!

beste wenkbrauwgel voor fixatie

De Nanobrow Lamination Gel is een gekleurde mascara die de wenkbrauwen lamineert. De kleur definieert de kleur van je wenkbrauwen en geeft een prachtige glans. Je kunt urenlang genieten van perfect gevormde wenkbrauwen!

Maak kennis met de Nanobrow Lamination Gel

De ergonomische, siliconen spoolie scheidt en stylt zelfs de meest onhandelbare haren. Hierdoor geniet je de hele dag van perfecte wenkbrauwen, zonder ze bij te hoeven werken!

Deze langhoudende en nauwkeurige gel van Nanobrow is rijk aan castorolie die de kleur van de wenkbrauwen mooier maakt en de wenkbrauwen verzorgt en verdikt. Tegelijkertijd versterkt en beschermt het de haartjes zodat ze niet meer uitvallen.

Nanobrow Lamination Gel – Wenkbrauwgel

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Perfect gevormde wenkbrauwen

De Nanobrow Lamination Gel is gemaakt om jouw wenkbrauwen een geweldige vorm te geven en te fixeren. Met de gel vorm je de hoeken zoals jij dat wil, en dit blijkt erg eenvoudig!

Het enige wat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid van de gel op gereinigde wenkbrauwen aan te brengen, nadat je jouw make-up hebt aangebracht. De spoolie is nauwkeurig genoeg om te borstelen, de haartjes te scheiden en de wenkbrauwen een mooie vorm te geven zodat ze er beter uitzien dan ooit tevoren.

Nanobrow Lamination Gel: de beste keus voor iedereen

De wenkbrauwgel van Nanobrow is beschikbaar in vier kleuren, één van deze kleuren is doorzichtig. Je kiest eenvoudig de beste kleur voor jou. De Nanobrow Lamination Gel stylt en temt de wenkbrauwen perfect waardoor ze er gepolijst uitzien.

De siliconen applicator pakt zelfs de kleinste haartjes. De haartjes plakken niet aan elkaar en worden ook niet verzwaart. De langhoudende gel blijft 24 uur lang zitten en beschermt de wenkbrauwen tegen beschadiging.

nanobrow beste wenkbrauwgel voor fixatie

Vorm en styl je wenkbrauwen zoals jij dat wil!

Had je ooit gedacht dat je en product zou krijgen die je wenkbrauwen eruit laat zien alsof ze gelamineerd zijn? Met de Nanobrow Lamination Gel is alles mogelijk: de formule helpt je om een wenkbrauwartiest te worden.

De Nanobrow Lamination Gel is geschikt voor alle typen wenkbrauwhaar. Elke dag komen er nieuwe fans bij, die enthousiast zijn over het product vanwege het gebruiksgemak en de handige spoolie die de meest problematische wenkbrauwen in een vingerknip stylt en definieert.

Probeer de Nanobrow Lamination Gel omdat:

  • Hij de wenkbrauwen stylt en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen definieert.
  • Hij onhandelbare, borstelige wenkbrauwen temt en 24 uur lang op de plek houdt.
  • Hij de kleur van de wenkbrauwen verbetert.
  • Hij verrijkt is met castorolie om de wenkbrauwen te versterken, voeden en beschermen.

Het product lijkt op een mascara, definieert de wenkbrauwen en houdt ze de hele dag goed. Vergeet borstelige, onhandelbare wenkbrauwen. Met de Nanobrow Lamination Gel is alles mogelijk!