Op zoek naar de beste beschermende spray tegen hitte? Hier is hij: de Nanoil Heat Protectant Spray

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
643

Wat zou je zeggen als jouw haar bestand was tegen hoge temperaturen? Klinkt als een gekke droom? Het blijkt dat het haar sterk genoeg kan zijn om de warmte van een föhn te bestrijden. Hoe dan?

Nanoil beste hittebestendige spray voor het haar

Als je wil dat jouw lokken gehydrateerd en gevoed blijven en geen vocht verliezen door hoge temperaturen, dan is er maar één weg te volgen. Kies een cosmetica dat het haar beschermt tegen schade door hitte. Kies de Nanoil Heat Protectant Spray.

Wat gebeurt er tijdens het föhnen?

Je pakt je föhn om de droogtijd van je haar te verkorten, dat mag duidelijk zijn. In plaats van een uur of twee wachten kun je het haar binnen 5 minuten (of zelfs minder) droog hebben. Deze styling tool helpt het water op het haaroppervlak sneller verdampen. Maar, heeft de föhn alleen effect op de watermoleculen bovenop het haar? Het blijkt dat het vocht binnenin het haar ook verdampt als je het haar blootstelt aan hoge temperaturen. Wat gebeurt er precies?

Hoe heter het wordt, hoe meer de haarschubben open gaan staan. Dit geeft het vocht de kans om te ontsnappen uit jouw lokken en je met broos, dof en beschadigd haar achter te laten. Welke temperatuur is te heet voor het haar? Onderzoek wijst uit dat het haar vanaf 50 graden Celsius beschadigt.

Hoe houd je het vocht in het haar tijdens het stylen?

Natuurlijk is een föhn niet het enige apparaat dat vocht onttrekt aan het haar. Naast stijl- en krultangen zijn er nog meer agressoren die bijdragen aan uitdroging. Eén van deze factoren is.. het zonlicht. Ja, je kunt een hoed dragen in de zomer om je lokken te isoleren van de negatieve impact van UV-straling, maar dat is lastig.

Het haar is op zichzelf niet in staat om hitte te bestrijden. Je moet het haar een handje helpen met de juiste producten. Gelukkig heb je maar één cosmetica nodig: een beschermende spray. Als je genoeg tijd hebt, kun je jouw haar aan de lucht laten drogen. Als je te weinig tijd hebt en je gebruikt een föhn, maak je haar dan niet compleet droog.

De beste & budgetvriendelijke beschermende spray tegen hitte

Als je graag snel de beste resultaten wil, kies dan producten die al getest zijn. Het blijkt dat de Nanoil Heat Protectant Spray op dit moment één van de best verkochte thermische sprays is, en hij is geschikt voor alle haartypen. Eén van de beste kwaliteiten van deze spray is dat hij een aantal taken tegelijk kan uitvoeren.

Als de thermische spray van Nanoil op het haar aangebracht wordt, dan beschermt hij tegen schade door hitte en hydrateert de spray tegelijkertijd. Dankzij de zijde-eiwitten laat de Nanoil Heat Protectant Spray het haar glanzen, wordt het haar beter handelbaar en fijn om aan te raken. Zo helpt het gebruik van slechts één product jou aan beter uitziend haar dat goed beschermd is tegen hitte.

beste hittebestendige spray Nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray in een notendop

Het nieuwste product van Nanoil is weer een veelzijdig product. Dit kun je verwachten als je de Nanoil Heat Protectant Spray voor het stylen op je haar sprayt:

  1. Het haar is beschermd tegen temperaturen tot 220 graden Celsius.
  2. Je hebt geen last meer van pluizig en statisch haar.
  3. De beschermende laag verzwaart het haar niet.
  4. De lokken zijn gevoed, zacht en glanzend.
  5. Het creëren van kapsels wordt makkelijker, het haar blijft langer goed zitten.

Als je denkt dat zo’n veelzijdig product een rib uit je lijf kost, dan zul je verrast zijn. De Nanoil Heat Protectant Spray heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral omdat één fles lang mee gaat. Je vindt de huidige prijs op de officiële website van Nanoil (nanoil.nl). Koop een product dat het vocht opslaat in je lokken zodat je jezelf niet meer druk hoeft te maken over broze, doffe en onhandelbare lokken.