Hoe kun je je ontdoen van sproeten

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
2294

Sproeten – voor de ene een trots en voor de ander lelijke plekjes waarvan ze zich willen ontdoen. Als je tot de tweede groep behoort zijn hier een paar, betrouwbare tips hoe hen kunt bleken.

Allereerst moeten we weten wat sproeten zijn om ze effectief te kunnen bestrijden.

Sproeten zijn in sommige gevallen erfelijk. Als ouders een lichte huid hebben en donker haar, is de baby gevoelig deze vlekjes. De rest van de bevolking kan sproeten hebben door de zon. De zon reageert op melanine in hun huid en creëert donkere stippen. Ze kunnen worden verborgen met een foundation of een BB cream, maar de meeste mensen willen hun sproeten permanent minimaliseren.

How To Get Rid Of Freckles Fast G
De meest efficiënte manier om de donkere stippen te vervagen is citroensap. Net als citroensap ervoor zorgt dat appels niet bruin worden, zal het reageren en de vorming van melanine in je huid remmen. Voor het aanbrengen van de make-up, neem je een ​​wattenstaafje, die je onderdompelt in vers citroensap, veegt het over je gezicht en laat het voor ongeveer 10 minuten zitten. Spoel het daarna weg met warm water en breng een zachte, hydraterende crème aan met een hoge SPF. Als je het elke dag doet, zul je zien dat je sproeten in een mum van tijd zullen verdwijnen.

Een andere geweldige groente die je sproeten kunnen verminderen is komkommer. Net als citroen heeft het sterke blekende eigenschappen. Het bleekt voorzichtig alle huidverkleuringen. Deze groente werkt als magie omdat het kalmeert en diep hydrateert. Je kunt plakje van een komkommer snijden en het op het gezicht toepassen of je kunt het mengen in een kom met het masker dat je wilt toepassen op de huid.

De laatste, natuurlijke, remedie is peterselie. Hak het bosje verse peterseliebladeren fijn en voeg ze toe aan het kokende water. Zet het vuur uit en laat het mengsel afkoelen. Veeg deze peterseliesap eenmaal per dag over je gezicht. Het heeft een sterk blekend effect en het kan je helpen te ontdoen van acne.

Als geen van deze tips lijken te helpen, maak je dan geen zorgen omdat sproeten de neiging hebben te vervagen als mensen ouder worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *