Shampoo HIT! Direct mooier haar met de ongewone Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil

Door Candy Kristel

Ken jij een shampoo die het uiterlijk van je haar veranderd? Een goede shampoo brengt je prachtige lokken. Kies de micellaire shampoo van Nanoil als je zijdezacht haar wenst! Lees hier hoe deze shampoo het haar zo zacht maakt.

micellaire shampoo met vloeibare zijde Nanoil

Micellar Shampoo van Nanoil: doorbraak in de haarverzorging

Een shampoo die het haar en de hoofdhuid perfect reinigt, overtollige olie en andere resten, giftige stoffen, stof en viezigheid verwijderd? Micellen maken dit mogelijk! Deze kleine deeltjes hebben een andere structuur en een ander effect dan de stoffen in normale shampoos. Micellen trekken onzuiverheden, stof, viezigheid, overtollige talg en cosmetische resten aan en verwijderen deze. Tegelijkertijd reinigen ze en behouden de pH-balans. Micellaire shampoo is zacht en vriendelijk, zelfs bij een gevoelige hoofdhuid.

beste shampoo vet haar met vloeibare zijde Nanoil

Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil: ingrediënten

Een shampoo met zijde reinigt de hoofdhuid en het haar perfect en zorgt ook direct voor een betere uitstraling van het haar. Nanoil verandert jouw haar al tijdens het wassen. De lokken worden beter dankzij de krachtige vloeibare zijde, deze shampoo bevat de optimale hoeveelheid ervan. Daarnaast bevat de shampoo nog meer waardevolle ingrediënten. Laten we bekijken wat de Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil te bieden heeft.

  • Vloeibare zijde is een lichte, diep verzorgende eiwit die het haar intrekt. Het voedt, verbetert de schoonheid van het haar, hydrateert en beschermt het haar tegen beschadiging terwijl het haar tegelijkertijd gaat glanzen en zacht wordt.
  • Micellen: kleine deeltjes die het haar bevrijden van viezigheid. Ze kalmeren, helen en behouden de pH-balans.
  • Gehydrolyseerde tarwe-eiwit is één van de beste haar verbeterende ingrediënten. Het haar groeit sneller, wordt gerepareerd en gerevitaliseerd, glanst meer en is veerkrachtiger.
  • Gehydrogeneerde castorolie is een lichte versie van de castorboonolie. Het belast het haar niet, versterkt en verbetert de structuur van het haar. Het beschermt en hydrateert. Daarnaast is het sterk antiseptisch en castorolie heelt de hoofdhuid.

Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil: effecten

Wat is het effect van de combinatie van micellen met zijde en tarwe-eiwit? Je kunt misschien al raden dat dit echt een revolutie is: het haar glanst direct, is mooi, gezond en veerkrachtig. De lokken zijn zacht, zonder klitten waardoor kammen eenvoudig is. Je krijgt het gevoel dat je jouw haar de hele tijd wil aanraken!

Liquid Silk Micellar Shampoo van Nanoil volgens gebruikers. Waarom moet je deze shampoo proberen?

Deze micellaire shampoo van Nanoil is gebaseerd op zijde en één van de beste keuzes op het gebied van shampoo! Populair over de hele wereld, duizenden gebruikers: micellaire shampoos zijn vrij nieuw, maar dat is niet de enige reden voor de populariteit van het product. De Shampoo van Nanoil bevat de beste selectie ingrediënten voor gezonder haar. Deze lichte shampoo is makkelijk in gebruik, verbetert het haar en is fantastisch als je in een grote stad met veel vervuiling woont: de micellen behandelen alle soorten viezigheid die zich opgehoopt heeft op het haar en de hoofdhuid.

Nanoil biedt de best verkopende lijn met haarproducten die vloeibare zijde bevatten

Om de effecten van de shampoo te verbeteren en perfect verzorgd, gezond en glanzend haar te krijgen: probeer de lijn met vloeibare zijde van Nanoil. Ga naar www.nanoil.nl en kies het beste haarmasker en de beste conditioner gebaseerd op vloeibare zijde.