Bare Minerals® Make-Up stap-voor-stap

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
2451

Wat is Bare Minerals®? Bare Minerals® is een cosmetica lijn van de Bare Essentials Company, opgericht in 1976 in Californië. Het bedrijf bevordert vanaf het allereerste begin natuurlijke schoonheidsproducten die geen schadelijke stoffen bevatten.

De enorme populariteit is gekomen toen Bare Mineral Foundation is gaan uitgeven. Het is volledig natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen. Het was een enorme doorbraak in de beauty industrie. Klanten werden meteen verliefd op Bare Minerals. Het was de eerste foundation die geen oliën, talk en geurstoffen bevatten wat zeer aantrekkelijk is voor klanten met een gevoelige huid. De formule is verrijkt met mica, bismutoxychloride en zinkoxide die de huid voeden haar vertragen. Elk Bare Mineral product bevat ook titaandioxide, dat ultraviolet licht tegenhoudt en zorgt voor een beschermende barrière tegen zonnestralen. Elk product wordt gemarkeerd met een verschillende SPF afhankelijk van de hoeveelheid titaandioxide in de formule.

De eerste stap naar een perfecte vlekkeloze huid is met Bare Minerals Skin Rever Upper. Het is een product dat het oppervlak van de huid gladder maakt. Het moet worden toegepast zoals een prep voordat je de minerale foundation aanbrengt. Dit product bevat vitaminen en mineralen die de huid hydrateren en zorgen dat de make-up de hele dag blijft zitten. Het bevat ook salicylzuur en glycolzuur dat verstopte poriën kan reinigen waardoor de huid schoon en glad wordt.

bareminerals
Wanneer de huid er klaar voor is, kun je doorgaan en de Bare Mineral Foundation toepassen. De foundation is in de vorm van een losse poeder en moet worden aangebracht met een kwast. Doe een ​​beetje van het poeder op de borstel en tik het overtollige product af. Minerale foundation is zeer efficiënt, zodat een klein beetje poeder het werk zal doen. Zelfs als je een droge huid hebt kunt u nog steeds gebruikmaken van de losse poeder foundation. Dit minerale product is zeer romig als je het aanraakt, maar het laat geen droge plekken achter, en het schilfert niet af. Ongeacht het type huid dat je hebt, kan een minerale foundation je een lichte tot medium dekking geven en de huid een frisse uitstraling geven.
Nadat je de foundation hebt aangebracht kun je alle huidverkleuringen verbergen. Het bedrijf raadt het gebruik van de kleine, strakke borstel aan om alle onvolkomenheden van de huid te kunnen bedekken. Door het product op de huid te deppen, kunnen we de volledige dekking krijgen en wanneer je zeer donkere vlekken of donkere kringen onder de ogen wilt verbergen. De Bare Minerals geeft je een airbrush-look.

De nadelen van de Bare Mineral producten is dat er een borstel is vereist. De borstel wordt apart van de cosmetica verkocht. Tenzij je al een goede kabuki borstel hebt, moet je ongeveer € 30 besteden aan een fatsoenlijke make-up borstel.

Het grootste voordeel van de Bare Minerals serie is dat de foundation lang blijft zitten. Het blijft de hele dag zitten zonder dat je het hoeft bij te werken. De T-zone blijft mat en de wang gebieden worden niet droog. Bare Minerals producten zijn betaalbaar en elke make-up liefhebber zal blij zijn om te ontdekken dat het bedrijf ook persoonlijke make-up sets met hulpmiddelen verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *