Glowy Skin van Lancôme

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1682

Wat verwacht jij van een perfecte foundation? Om een ongelijkmatige huid te verbergen en voor een natuurlijke afwerking te zorgen, zul je waarschijnlijk zeggen. Dit is nu mogelijk dankzij ‘Teint Miracle’. Van deze high-end foundation wordt beweerd dat het de beste foundation van Lancôme is.

Beautiful-Skin-Healthy
Het product wordt geleverd in een elegant glazen potje van een hoge kwaliteit, met een regelbaar pompje. Deze Lancôme foundation is op waterbasis en is geschikt voor alle huidtypes waaronder de vette. Het laat de huid ademen en het zal de poriën niet verstoppen. Het is goed te gebruiken voor de gevoelige huid aangezien het geen ontstekingen of allergische reacties zal veroorzaken. De consistentie van de foundation, bestaat 37% uit water waardoor je vergeet dat je make-up draagt. Hoewel het een medium dekking geeft is het toch zeer licht.

De tinten keuze is echt indrukwekkend. Je kunt kiezen uit warme, koele, roze of geelachtige tinten. Iedereen zal de perfecte match kunnen vinden. De dekking kan eenvoudig worden opgebouwd zodat je alle huidverkleuringen kunt verbergen. Bovendien, combineert het product snel met de huid waardoor je een natuurlijke finish creëert. Afhankelijk van je huidtype, geeft het een mooie satijnen afwerking. Het heeft 15 SPF wat geweldig is voor de zomer voor als je van plan bent om een ​​aantal foto’s te nemen.

De Lancôme ‘Teint Miracle’ benadrukt fijne lijntjes niet en is een geweldig product voor een rijpere huid. De foundation blijft ongeveer 6 uur zitten. Je hoeft je make-up niet bij te werken en dat is iets wat we niet verwachten van een schoonheidsproduct van € 28,50. Als je een gecombineerde huid hebt, moet je bereid zijn om een ​​matte poeder te gebruiken op je T-zone om je te ontdoen van alle vette plekjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *