Baanbrekend! Glazend haar met de Liquid Silk Conditioner van Nanoil!

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
553

Ben jij op zoek naar manieren om superdof, vermoeid haar te laten glanzen? Wij weten dat dit binnen een paar seconden kan. Je moet op zoek naar een bi-phase spray conditioner met de fijnste vloeibare zijde. Nanoil zorgt ervoor dat niks jouw haar kan weerhouden om te glanzen! Bekijk de effecten van de beste bi-phase conditioner met zijde.

het beste haar conditioner met vloeibare zijde Nanoil

Wat maakt zijde zo goed voor het haar?

Zijde is één van de meest essentiële haarverzorgende stoffen. Keratine staat op nr. 1, zijde komt daarna en versterkt het haar. Het geeft niet alleen de optimale hydratatie door watermoleculen aan het haar te binden, maar het verbetert de conditie en het uiterlijk van het haar. Een musthave in jouw badkamer!

Bi-phase Conditioner van Nanoil. Waarom is dit de beste?

Het is eenvoudig: het geeft de beste resultaten. Dit antwoord is kort, maar waar. De conditioner met vloeibare zijde van Nanoil werkt het best op dof haar dat een boost nodig heeft om te glanzen, de kleur te behouden en veerkracht te krijgen. Daarnaast hydrateert de conditioner. Zijde bewijst een expert te zijn voor elk haartype!

Deze conditioner bevat zijde van de beste kwaliteit: omdat het vloeibaar is dringt het eenvoudig door tot de haarschacht en werkt het in de binnenste lagen van het haar voor betere resultaten. De vloeibare bi-phase formule zorgt ervoor dat de zijde-eiwitten beter werken.

Liquid Silk Conditioner van Nanoil | Ingrediënten

Wil jij weten wat het effect van zijde en de andere stoffen uit de bi-phase conditioner van Nanoil op het haar is? Naast het ingrediënt dat genoemd is in de naam (zijde laat het haar glanzen en maakt het zacht) bevat de conditioner van Nanoil ook castorolie en panthenol. Dit mengsel geeft jouw haar alles wat het nodig heeft: van eiwitten naar verzachtende middelen tot de nuttige vitamine B5.

LEUK FEITJE!

Zijde bevat twee essentiële eiwitten die veel voordelen voor het haar hebben: fibroïne en sericine. De eerste houdt water vast terwijl de ander als lijm werkt en de fobroïne-vezels aan elkaar bindt voor superzacht haar.

Conditioner van Nanoil rijk aan vloeibare zijde | extreem eenvoudig in gebruik

Het enige wat je doet is de conditioner op het haar sprayen. Met een paar pompjes is de conditioner gelijkmatig op jouw haar verspreidt. Gebruik het op vochtig, gewassen haar en herhaal gedurende de dag. Het effect is superzacht, glanzend en gezond haar. Deze conditioner zich zo licht als een veer en verzwaart het haar niet, zelfs niet als het haar snel vet wordt.

Waar koop je de Liquid Silk Conditioner van Nanoil?

Ga naar www.nanoil.nl en bestel jouw bi-phase conditioner met vloeibare zijde. Lees op de website meer over de resultaten die je kunt verwachten.

Nanoil haar conditioner met vloeibare zijde

Meer Nanoil!

Bekijk de andere haarverzorgingsproducten van Nanoil om jouw haarverzorgingsroutine een upgrade te geven!

Op de officiële website vind je verschillende soorten lichte bi-phase conditioners, maar ook andere haarverzorgingsproducten met goede kwaliteit: micellaire shampoos, haarmaskers, natuurlijke oliën en behandelingen. Maak jouw haar beter met Nanoil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *