Glam’Eyes HD Eye Shadow van Rimmel

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
2141

Wie wil er niet uitzien als een koningin? Nou, laten we zeggen, een prinses? Kate, de hertogin van Cambridge staat bekend om haar perfecte make-up. Nu kun je deze look gemakkelijk bereiken zonder de hulp van een professionele make-up artiest. Alles wat je nodig hebt is het palet van Rimmel Glam’Eyes HD.

Rimmel-insta
Die gecombineerde kleuren zijn zacht en ze mengen eenvoudig waardoor je een smokey eye look kunt maken. Dankzij de rijke pigmentatie, kun je geavanceerde oogmake-up bereiken met een enkele slag van een penseel. De applicatie is zeer eenvoudig, maar als je nog steeds problemen hebt met het aanbrengen van oogschaduw, kun je het leren door de afbeelding te gebruiken die je vindt aan de achterkant van het pallet. Alle schaduwen zijn transfer-proof en zij blijven gedurende vele uren zitten zonder te vlekken, uit te lopen of te vervagen. Kleine sporen van glitter laten je ogen schitteren in het zonlicht. Let op; de cat eye gemaakt met de hulp van deze pallet zal misschien niet passen bij de dress code van kantoor. De Rimmel Glam’Eyes HD schaduwen zijn ontworpen voor een sterke, avond make-up. Als je de oogschaduw op een vochtige huid aanbrengt, zullen de kleuren nog intenser en levendiger lijken.

Rimmel is een Brits bedrijf dat trots is op zijn oorsprong. Het pallet wordt geleverd in een vierkant, plastic doosje en de oogschaduws zijn zo aangebracht dat ze de Union Jack vlag creëren. De namen van elk pallet komen overeen met het Britse erfgoed en de cultuur. We kunnen kiezen voor het Black Cab pallet, Purple Rain, English Oak, Green Park en nog veel meer. In het midden van elke pallet, vinden we de belangrijkste oogschaduw in de vorm van een kroontje – wat het handelsmerk van Rimmel is. Elk Glam ‘Eyes HD oogschaduw pallet bevat vier tinten. Het brede kleur assortiment zorgt ervoor dat iedereen wel iets geschikts kan vinden.

Om je make-up snel aan te kunnen brengen heeft de producent een kleine, spons applicator toegevoegd. De prijs is betaalbaar en het kost € 6,99, afhankelijk van de winkel. Investeer vandaag nog in je glamoureuze look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *