Transformeer je look met een lash lift en lamineer kit van Nanolash!

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
43
Wimpers liften en lamineren - Nanolash Lift Kit

Wimpers vormen de mooiste omlijsting voor de ogen. Maar heel vaak kunnen natuurlijke wimpers niet de look bieden die we wensen. Helaas kunnen dagelijkse make-up en verschillende andere behandelingen ervoor zorgen dat ze verzwakken en breken. Thuis je wimpers liften met Nanolash Lash Lift Kit lijkt de perfecte oplossing. Wat moet je weten over de kit en de behandeling zelf?

Wimpers liften en lamineren – een behandeling die enorm populair is

Veel vrouwen willen graag verschillende behandelingen om het effect van natuurlijk ogende, volumineuze wimpers te bereiken. Ze kiezen meestal voor semipermanente wimperextensions, die de dunne en tere haartjes echter kunnen beschadigen.

Maar dat hoef niet meer want een lash lift is tegenwoordig steeds populairder. Het wordt uitgevoerd met speciale producten die de structuur van de wimpers herstellen en ze veel langer, dikker en meer gekruld maken. Het hele proces wordt uitgevoerd zonder gebruik te maken van invasieve ingrediënten en accessoires. Daarom wordt wimpers lamineren een niet-invasieve methode genoemd om de wimpers te verlengen en ze de gewenste krul te geven.

Interessant is dat, hoewel deze behandeling voornamelijk wordt geassocieerd met schoonheidssalons, het niet uitsluitend aan hen is voorbehouden. Het merk Nanolash – toonaangevend op het gebied van wimperverzorging, styling en make-up – is er opnieuw in geslaagd om aan de behoeften van moderne vrouwen te voldoen.

Nanolash Lash Lift Kit is onlangs gelanceerd. Het gebruik van deze kit om thuis wimpers te lamineren, is zeer eenvoudig en de resultaten van de behandeling voldoen elke keer weer aan de hoogste verwachtingen.

Nanolash Lash Lift Kit - een manier om je blik volledig te veranderen

Wat moeten we weten over Nanolash Lash Lift Kit?

De Nanolash voor het thuis liften en lamineren van wimpers is een innovatie als het gaat om het herstellen en stylen van wimpers. Met de kit bereikt iedereen gelijkaardige resultaten als na een bezoek aan het schoonheidssalon.

Het onmiskenbare voordeel van de Nanolash Lash Lift Kit is dat alle producten gemaakt zijn met natuurlijke en voedende ingrediënten. Abessijnse olie, kokosolie en sheaboter zorgen voor een vitaminerijke en regenererende formule die de structuur van zelfs de meest beschadigde wimpers snel kan herstellen.

De set bestaat uit:

  • Lift – stap 1 – je krijgt 10 0,5 milliliter zakjes van een product dat bedoeld is om wimpers te liften;
  • Fixeer – stap 2 – je krijgt ook 10 zakjes van hetzelfde formaat die worden gebruikt als tweede stap in het proces van lamineren;
  • Keratine booster – stap 3 – je krijgt dezelfde hoeveelheid zakjes van hetzelfde formaat, dit is de laatste stap die het lamineren afmaakt;
  • Siliconen staafjes – voor bevestiging aan de wimpers in 3 maten: S, M en L;
  • Lift Lash Glue – een lijm waarmee je de siliconen staafjes op hun plaats kunt bevestigen;
  • andere accessoires die nodig zijn om wimpers te lamineren.

Het uitvoeren van de lash lift is ook heel eenvoudig. Na het schoonmaken en scheiden van de wimpers, moet je de siliconen staafjes bevestigen. Vervolgens wordt elk product in een specifieke volgorde aangebracht. Je moet het ongeveer 7-10 minuten op de wimpers houden en dan verwijderen. Meer is er niet nodig om te genieten van spectaculaire en natuurlijk ogende volumineuze wimpers.

Transformeer je look met een lash lift en lamineer kit van Nanolash!

Waarom zou je thuis willen proberen je wimpers te liften en lamineren?

De lash lift kit van Nanolash is professioneel. Het merk Nanolash heeft ervoor gezorgd dat de set zeer gebruiksvriendelijk is. Het werkt goed voor professionele wimperstylistes, maar ook voor beginners. Kortom, elke vrouw kan een lash lift thuis uitproberen.

De behandeling maakt de wimpers niet alleen dikker, krult ze en verlengt ze, maar beschermt en herstelt ook hun structuur. Bovendien verklaart de fabrikant dat de bevredigende effecten 8 weken aanhouden, afhankelijk van de oorspronkelijke conditie van je wimpers.

Nanolash Lash Lift Kit is een manier om je blik volledig te veranderen zonder je natuurlijke wimpers te overbelasten en zonder nep effect. Je moet het zelf ontdekken. Je kunt de kit bestellen op de officiële website van het merk. De online reviews van de kit zien er echt bemoedigend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *