Kerstcadeau van Max Factor

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1732

Kerstmis komt dichterbij en dat betekent dat het hoog tijd is om de cadeautjes voor de dierbaren te gaan kopen. Een ander paar sokken, das of een pakje snoep? Ben je nog aan het aarzelen? Vergeet al die Kerstmis clichés. Max Factor heeft geweldige kerst verpakkingen waar veel vrouwen een moord voor zouden doen.

Cadeautje van Max Factor

Wat je vindt in dit pakket is een Facefinity All Day Flawless Foundation en de 2000 Calorie mascara met een diep zwarte kleur. Het eerste beauty product heeft drie geweldige functies: het blijft lang zitten, het beschermt de huid tegen UV-stralen en het bedekt alle onvolkomenheden van de huid. De Facefinity All Day foundation met SPF 20, is een echte must tijdens de besneeuwde winter. Het is belangrijk dat we niet stoppen met de bescherming tegen de zon in het koude seizoen. Het is bewezen, dat het net zo makkelijk is om zonnebrand te krijgen in het midden van januari, dan dat het is in midden juli. De producent zorgt ervoor dat er een ruime keuze hebt aan kleuren. Je kunt kiezen een van de zes verschillende tinten die elke met een huidskleur overeenkomen. Het geweldige feit is dat de Facefinity All Day Foundation wordt geleverd in zowel gele als roze tinten. Het product zit afgesloten in een elegant, glazen flesje met een pompje. Dit soort dispenser zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid foundation zonder al teveel rommel krijgt. Een pompje van het product is voldoende om het hele gezicht en hals te bedekken.

Max-Factor-Boots-GWP-650x421

De consistentie is vloeibaar, dus is het beter om het toe te passen met een dikke foundation/kabuki borstel. De producent beweert dat de Facefinity tot acht uur lang zal blijven zitten. Volgens de gebruikers, geeft het product een mooie satijnen afwerking zonder dat het de T-zone vet maakt, indien het met een poeder wordt gebruikt direct na de applicatie. Het verspreidt zich gelijkmatig en werkt ook geweldig als een oogmake-up basis waardoor de kleur nog beter naar voren komt. Degene die graag een geurvrij beauty product willen, kunnen worden teleurgesteld. Er is een subtiele maar niet overdreven geur. Dit product kan worden aanbevolen voor iedereen die last heeft van huidproblemen. De Facefinity All Day Foundation bedekt alle onvolkomenheden van de huid zonder dat het de poriën verstopt. Het zal geen uitbraken of allergieën veroorzaken. Het laat de huid ademen en genezen.

Wat vind je nog meer in de Max Factor kerstcadeauverpakking?

Iedereen zal blij zijn met de 2000 calorie mascara. Het lijkt een van de meest populaire mascara ooit gemaakt. Het wordt geleverd in een ultra diepzwarte kleur, en ziet er vleiend uit bij iedere vrouw. De 2000 calorie is verkozen tot de meest betrouwbare mascara van 2014. Het maakt wimpers extreem dik, maar ziet er toch heel natuurlijk uit. Het zal de wimpers niet laten klonteren, vlekken en het zal niet gaan afschilferen. Vrouwen houden van dit product door zijn duurzaamheid en eenvoudige toepassing. De 2000 calorie blijft langer dan 12 uur zitten zonder dat de wimpers gaan hangen. Je kunt twee of meer lagen toepassen om een meer dramatische avond look te krijgen. De mascara droogt snel, wat misschien het enige nadeel kan zijn. De Max Factor kerstverpakking kan worden gekocht bij drogisterijen en Douglas. Elke vrouw zal je dankbaar zijn voor dit geweldige cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *