NANOIL – hoe laat je dik en gezond haar groeien

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
5301

De meesten van ons zijn nogal gevoelig als het om haar gaat. Meer dan 80% van de vrouwen droomt van lange, gezonde en sterke lokken, welke in geweldige conditie verkeren en geweldig glanzen.

NANOIL - hoe laat je dik en gezond haar groeien

Helaas is het groeien van je haar in de praktijk niet zo gemakkelijk. Meestal groeit het haar traag en moet je de puntjes nu en dan eraf knippen om de gespleten puntjes weg te werken. Hoe langer het haar, hoe zwaarder het is. Ongevoede zakjes worden zwakker en uiteindelijk begint het haar uit te vallen – in plaats van dat het sterk en dik groeit. Onjuiste verzorging en gebrek aan vitamines kan ook de groei tegenhouden. Als gevolg, duurt het gehele proces van haar laten groeien maar eeuwig door.

Gelukkig is er een oplossing voor dergelijke problemen. Nanoil heeft een revolutionair product vrijgegeven: haarolie. Het is volledig veilig, vrij van chemische stoffen, parabenen en siliconen.

Nanoil haarolie bevat met zorg geselecteerde, natuurlijke oliën die al eeuwen bekend staan om hun geweldige eigenschappen. Zij voeden het haar, zorgen voor de hoofdhuid en reguleren intercellulaire processen. Juist gematchte olie kan wonderen doen voor je haar. Het zal het regenereren, de zakjes voeden, talgafscheiding reguleren, droge gedeeltes op de hoofdhuid hydrateren en seborroe voorkomen op de vettige hoofdhuid.

Voor Aziaten, Afrikanen en Zuid-Amerikanen zijn haaroliën zeer goed bekend. Denk simpelweg aan mooi haar, vol vitaliteit en schittering om volledig te kunnen begrijpen hoe nuttig oliën zijn. Dankzij haarverzorging met natuurlijke stoffen krijgen jouw lokken een volledige behandeling en een geweldige uitstraling in no time.

Nanoil haarolie is een uniek product dat, naast de kracht van natuurlijke oliën, ook een reeks verfraaiende bestanddelen bevat (vaak innovatieve) die de groei verbeteren en de conditie van alle lokken verbeteren. Met zorg gekozen ingrediënten maken Nanoil de kwintessens van schoonheid voor jouw haar.

Nanoil haarolie – wat zit erin?

 • Natuurlijke oliën – zij zijn met zorg geselecteerd voor elk van de drie uitvoeringen van het product. Zij zijn een bron van vitamines, mineralen, fytosterolen, flavanoïden, essentiële vetzuren die vitaliteit en jeugdigheid behouden, zorgen voor een goed functioneren van processen in de zakjes en in de cellen van de hoofdhuid. Bovendien zorgen vetzuren voor een goede collageensynthese, versnellen zij de regeneratie van haar, versterken zij de resistentie en laten zij jou genieten van jong, vitaal haar. Natuurlijke oliën in Nanoil helpen ook om de glans te intensiveren.
 • Innovatief Baicapil-complex – versterkt haarzakjes, boost haargorie, voorkomt haarverlies
 • Innovatief Kerastim-complex – voorkomt haarverlies, stimuleert intercellulaire stofwisseling, activeert zakjes om te werken
 • Zijde – hydrateert, verzacht het haar, vergemakkelijkt stylen
 • Panthenol – oftewel pro-vitamine B5; verzacht het haar, verbetert de glans
 • Uv-filter – beschermt het haar tegen schadelijke effecten van zonnestralen
 • Lanoline – verzacht het haar, smeert het een beetje om waterverlies te voorkomen
 • Keratine – neemt deel aan het herstellen van schade aan de buitenste laag van het haar
 • Vitamine A en E – verbetert de werking van talgklieren, voorkomt haarveroudering en hoofdhuidveroudering, reguleert de waterlipidebescherming in de hoofdhuid.

NANOIL haarolie – waarom wordt het gezien als iconisch product?

Zonder twijfel is Nanoil haarolie een uitzonderlijk product. Echter, een aantal met zorg geselecteerde ingrediënten, welke nuttig zijn voor het haar, is niet alles. Wanneer we het product creëren, richt het merk Nanoil zich direct op de structuur van het haar, dat wil zeggen, het niveau van porositeit. Daarom zijn er 3 uitvoeringen van de olie gecreëerd, elk welke is ontworpen voor een ander type haar.

Deze analyse van de haarstructuur, dat wil zeggen, de graad van hoe hoog de schubben zijn verhoogd, resulteerde in het ontwikkelen van een cosmetisch product dat de behoeften van het haar volledig vervult. Het past zich perfect aan aan de schubben en regenereert niet alleen het haar van binnenuit, maar beschermt ook het oppervlak door een schild te vormen.

De porositeit van het haar is een van de meest belangrijke criteria voor het bepalen van de conditie van het haar. Op de website van de fabrikant kun je niet alleen de drie typen porositeit vinden, maar ook – dankzij precieze omschrijvingen – jouw haar matchen met een bepaald type olie.

meer informatie: nanoil.nl

 

17 Reacties“NANOIL – hoe laat je dik en gezond haar groeien”

 1. Veronica

  de beste olie die ik ooit heb gehad <3

  Beantwoorden
 2. Olivia

  Ik moet het proberen! 🙂

  Beantwoorden
 3. Joanne Z

  Ik heb er veel over gehoord! alle positieve recensies

  Beantwoorden
 4. Lilly_A

  ik ook en het is verleidelijk 😀

  Beantwoorden
 5. Isobel

  Super goed! Ik denk dat er geen andere haarcosmetica is die past bij de haarporositeit

  Beantwoorden
 6. Daria

  Ik weet het, ik gebruik het en ik vind het geweldig! Het is geweldig voor mijn haar! Ik heb de optie medium porosity

  Beantwoorden
 7. Meredith

  Ik past mijn haar meer aan dan andere oliën omdat het een lichte consistentie heeft en een aangename en delicate geur

  Beantwoorden
 8. Mona

  Kan een beetje olie het haar voller maken? Ik heb niet het geduld om ricinusolie te gebruiken voor het oliën van haar

  Beantwoorden
  • Jules

   Ik zie een aanzienlijke verbetering na het gebruik van nanoil voor haar met gemiddelde porositeit, ik heb heel veel babyhaar 😉

   Beantwoorden
 9. Michaela

  De samenstelling van deze olie is ongelooflijk! Ik maak graag mijn eigen oliemengsels, maar deze is een stuk beter omdat het veel andere ingrediënten bevat

  Beantwoorden
 10. Natalie

  de ingredents zijn inderdaad indrukwekkend maar ik kan het niet betalen;

  Beantwoorden
 11. Beauty_B

  er is een zeer nuttige poreusheidstest voor haar beschikbaar op de website van de producent, voor het geval je niet weet hoe je je haartype moet classificeren, het zal je zeker helpen

  Beantwoorden
 12. Kate_88'

  Ik heb het zojuist voor mezelf besteld 😉

  Beantwoorden
 13. Kimberly

  Ik had deze olie recent. Het heeft geholpen mijn haar te regenereren na een vakantie. Mijn haar was daaged vanwege de zon en zeezout. Ik zal het op een dag zeker opnieuw kopen

  Beantwoorden
 14. Alison

  Ik heb deze olie nooit gehad, maar ik zou graag willen 🙂 Ik slaagde erin om het probleem van de vette hoofdhuid aan te pakken dankzij het aanbrengen van olie

  Beantwoorden
 15. MinnieMe

  Ik heb droog, zeer beschadigd haar en alleen lijnzaadolie helpt me

  Beantwoorden
 16. Bea_

  Voor mij is lijnzaadolie geweldig, maar wanneer gemengd met andere oliën

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *