Waarom Zijn Heat Protectants De Moeite Waard Om Te Gebruiken? 5 Redenen + 5 Beste Sprays voor Haar

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
596

Heb je ooit gehoord van hittebeschermers? Ze zijn fantastisch om kapsels te beschermen tegen de schadelijke temperaturen van een droger of stijltang. Het haar kan gehydrateerd blijven terwijl thermische schade wordt voorkomen! Lees over de top voordelen van hittebeschermende sprays en vergelijk de beste!

Waarom zou je een hittebeschermende spray moeten kopen?

  1. Thermische beschermingssprays voorkomen droogheid door warmtestyling.
  2. Ze beschermen ons haar als we het föhnen, steil maken of krullen.
  3. Veel van deze sprays bieden ook UV-bescherming.
  4. Sommige bevatten veel voedende bestanddelen.
  5. Goede hittebeschermers zijn licht, niet opdringerig, en hebben een cosmetisch effect.

5 Beste hittebeschermende sprays voor haar

nanoil HITTE BESTENDIGE SPRAY

Nanoil Heat Protectant Spray; 200 ml

Om te zeggen dat het hoog gewaardeerd is, is een understatement. Het is ongelooflijk populair voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Nanoil Heat Protectant Spray is een gewichtloze spray die vriendelijk is voor het haar, maar hard tegen hitte, bescherming tegen temperaturen tot 430 graden. Het is geschikt voor alle haartypes dankzij de haarvriendelijke, olievrije formule. De toevoeging van zijdeproteïnen maakt het haar gladder, glanzender en gewoon mooier. Nanoil Heat Protectant Spray begint af te brokkelen! Een fantastische prijs, een prachtig aroma dat blijft hangen, een product dat lang meegaat, en vooral een hoge effectiviteit – bekijk het stijlvolle design en koop de spray met levering aan huis op www.nanoil.nl

Moroccanoil Protect Spray; 225 ml

Kun je niet zonder vette haarproducten? Je haar is droog en de warme luchtstroom van een droger verergert het probleem? Om het te beschermen, gebruikt u Marokkaanse arganolie, zoals Moroccanoil Protect Spray. Als je beschadigd, echt droog haar hebt, is dit een fantastisch alternatief. Het smeert een beetje, geeft glans en verzacht zelfs de meest stugge en droge lokken. Ondanks de grote fles zijn veel consumenten van mening dat het te duur is.

Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant; 150 ml

Eén luxeartikel mag niet ontbreken op deze lijst. Natuurlijk is het een Kerastase spray – Chronologiste Thermique Regenerant is lichtgewicht, niet vet, en ontworpen om verschillende haartypes, van “normaal” tot “beschadigd” te conditioneren en te behouden. Een combinatie van edelweiss stamcellen en gemberwortel maakt het haar sterker en beter bestand tegen beschadigingen. Ideaal voor zwak haar, het vermindert het gevaar van splijten en breken. Helaas is de prijs niet aantrekkelijk…

Kemon Heat Spray 13; 200 ml

Kemon Heat Spray 13 is een populaire keuze voor bescherming tegen de schadelijke effecten van föhnen dankzij de grote fles en de betaalbare prijs. Het werkt effectief op zowel gezond als beschadigd haar. Kemon Heat Spray 13 beschermt het haar ook tegen de zon. Druivenpit flavonoïden beschermen tegen schade door vrije radicalen en werken als een barrière tegen verontreinigende stoffen in de lucht. Gezien de sterke werking van de spray, zal deze het meest effectief zijn op ouder wordend haar. Helaas is het product snel op.

CHI 44 Iron Guard; 237 ml

Deze heeft onze lijst gehaald vanwege zijn populariteit. Is het echter een verstandige beslissing? CHI 44 Iron Guard is anders dan een conventionele hittebeschermer omdat het alleen gebruikt wordt op droog haar; het is niet effectief tijdens het föhnen. Het is echter fantastisch wanneer je je lokken wilt beschermen tegen de zon of een stijltang. Het houdt het vochtgehalte in het haar op peil dankzij de Cationic Hydration Interlink technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *