Beste wimper lifting en lamination kit? Bekijk de ranking en ontdek de voordelen van de producten

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
36

Het liften van je wimpers thuis wordt steeds populairder. Vrouwen willen steeds langere, en maximaal gekrulde wimpers, zonder dagelijks een wimperkruller te hoeven gebruiken (deze verzwakt de wimpers). Het nastreven van natuurlijke schoonheid met deze methode krijgt steeds meer fans. De volgende lijst bevat wimper lifting en lamination kits voor thuis gebruik, welke je echt moet overwegen.

wimper lift set ranking

Wimper lifting gaat altijd hand in hand met lamination

Dankzij de wimper lamination behandeling die je thuis kunt uitvoeren creëren vrouwen snel en eenvoudig een verleidelijke look. Het is niet langer nodig om langere tijd bij een schoonheidssalon door te brengen. Dankzij de verschillende kits die tegenwoordig beschikbaar zijn op de markt, kun je meerdere keren zelf je wimpers liften en lamineren. Afhankelijk van het merk en de kit blijven de wimpers 6 tot zelfs 12 weken gelift en gelamineerd!

Het liften van de wimpers is ontwikkeld om de wimpers een goede lift en ultieme krul te geven. Het lamineren wordt als laatste gedaan, hierdoor worden de wimpers met keratine goed gehydrateerd en verzorgd. Keratine vult tekorten in de haarstructuur aan.

Wimper lifting vanuit je eigen huis? Simpel!

Dankzij de ontwikkelingen in cosmetica kunnen vrouwen tegenwoordig hun eigen persoonlijke wimperartiest worden, gewoon vanuit huis. Koop simpelweg een kit met alle benodigde accessoires en producten om liften en lamineren van de wimpers thuis te doen. Je krijgt vergelijkbare resultaten als bij een schoonheidssalon. De ideale manier om niet alleen tijd, maar ook geld te besparen.

Voordat je met het hele proces begint, is het slim om de instructies in de kit. Controleer of de instructie eenvoudig zijn en of je ze begrijpt. Als je twijfelt, dan kun je altijd eens op de website van de fabrikant kijken. Meestal zijn daar tutorials te vinden.

Welke wimper lifting en lamination kit kies je?

Bij de zoektocht naar de wimper lamination kit van jouw dromen, is het de moeite waard om te kijken naar de inhoud, de formules maar ook naar reviews van tevreden gebruikers. Professionele schoonheidssalons gebruiken ook vaak wimper lifting kits, waardoor je zeker weet dat ze veilig en van goede kwaliteit zijn.

Onthoud ook dat deze kits een specifieke houdbaarheidsdatum hebben, welke ook opgevolgd moet worden omdat het gebied rondom de ogen heel delicaat is.

Hieronder vind je een overzicht van verschillende starter kits voor het liften en lamineren van de wimpers. We hebben een aantal factoren in overweging genomen, zoals de inhoud van de kit, de resultaten en het gebruiksgemak.

1. Nanolash wimper lifting en lamination kit

Nanolash wimper lifting en lamination kit

Het merk Nanolash wordt gerespecteerd door veel vrouwen. Ze specialiseren zich in producten en accessoires voor het verzorgen en stylen van de wimpers en wenkbrauwen. Door deze kit te kopen heb je alles wat je nodig hebt voor het lamineren van de wimpers, met gedetailleerde instructies. De kit kan ook door schoonheidssalons gebruikt worden.

De fabrikant geeft aan dat je tot 8 weken lang van de effecten van deze behandeling kunt genieten! Ze zijn de eerste weken na de behandeling het meest zichtbaar. De eerder dunne, korte wimpers worden dikker en het effect van lifting is spectaculair.

De wimpers gaan meteen glanzen en hebben een diepere kleur waardoor het oogframe er spectaculairder uitziet. De wimperlijn is ook zichtbaar dikker dus gaten worden gecamoufleerd.

De kit bestaat uit producten en helpende accessoires, voldoende voor zo’n 10 behandelingen. Dankzij de combinatie van een lage prijs en geweldige efficiëntie bespaar je niet alleen geld maar ook tijd. Een losse behandeling bij een schoonheidssalon kost net zoveel als de complete set van Nanolash.

De wimper lamination set van Nanolash zit in een handige, mooie verpakking en bevat het volgende: wimper lifting lijm, 10 zakjes activator, 10 zakjes neutraliser, 10 zakjes keratine conditioner, 3 paar siliconen oogpads die waar nodig bijgesneden kunnen worden en 3 speciaal gevormde kammen. De kit is voldoende voor 10 volledige lamineer behandelingen, waardoor hij extreem efficiënt is.

De Nanolash Lash Lift Kit is perfect voor de dagelijkse styling of speciale gelegenheden. Mooie, lange en gekrulde wimpers geven je zelfvertrouwen een boost. De keratine conditioner, die tijdens de behandeling aangebracht wordt, voedt de wimpers direct en geeft ze glans. Bovendien bevatten de formules naast keratine ook lanoline, wat de conditie van de wimpers verbeterd en vochtverlies voorkomt. Het waardevolle druivenpit- of avocado-olie verzorgt de wimpers en maakt ze veerkrachtig, terwijl kokosolie ze beschermt tegen schadelijke UV-straling.

2. Elleebana Lash Lift: starter kit wimper lifting

Het eerste grote verschil tussen deze kit en die van Nanolash is de hogere prijs. Je krijgt ook meer inhoud voor deze prijs. De kit gaat 15 tot zelfs 60 behandelingen mee, dus het is de moeite waard om te bepalen of je thuis de volledige inhoud gaat gebruiken.

Deze kit werkt goed in professionele schoonheidssalons, waar achter elkaar lamineerbehandelingen uitgevoerd worden. De snelle, eenvoudige behandeling zorgt ervoor dat het proces weinig tijd in beslag neemt.

Deze kit zorgt voor lifting en krul in de wimpers. Hij is eenvoudig in gebruik en kan zowel op korte als lange wimpers gebruikt worden. Het is heel interessant dat de fabrikant verzekert dat je direct na de behandeling kunt gaan zwemmen of douchen. Vaak wordt aangegeven dat je de wimpers direct na de behandeling niet bloot moet stellen aan teveel vocht.

Om meer behandelingen te garanderen zitten er ook meer accessoires in de kit. Naast de standaard lijm, 15 paar zakjes activator en neutraliser bevat de kit ook siliconen oogpads, een metalen applicator, een borstel en foam remover.

3. RefectoCil Eyelash Lift: langdurig gelifte wimpers

De kit zorgt voor een behandeling in slechts 13 minuten. Hierdoor zijn de wimpers langer, gelift en ziet de wimperlijn er dikker uit. De resultaten blijven tot 6 weken zichtbaar, de kit is voldoende voor 36 behandelingen.

Alle accessoires zitten in een handige make-uptas, welke je ook voor andere dingen kunt gebruiken. De siliconen oogpads (Lifting Pads genoemd) zijn in 3 maten beschikbaar. Ze zijn herbruikbaar, net zoals in de kit hierboven, maar de fabrikant geeft aan dat je ze tot 100 keer kunt gebruiken!

In de RefectoCil kit zit alles in handige tubes. Naast lijm, activator en neutraliser bevat de kit ook twee mini cosmetische kommen en twee borstels. Hierdoor wordt het hele proces makkelijker.

4. Thuye wimper lifting kit

Het merk Thuya biedt niet alleen een kit voor het lamineren en liften van de wimpers. De fabrikant geeft aan dat de permanent gel in de kit ook voor het stylen van de wenkbrauwen gebruikt kan worden. Dit is zeker een interessante optie voor vrouwen die tegelijkertijd ook de wenkbrauwen willen verzorgen.

De effecten van de behandeling zijn direct zichtbaar. Normaal blijven ze zes tot acht weken zichtbaar. De formule van de kit is niet anders dan van de andere kits in deze ranking. Naast de gel is er lijm, applicators, een kleine kam, neutraliser en siliconen oogpads in drie maten (10 stuks).

Het is interessant om te vermelden dat de lifting lijm een unieke consistentie heeft en geen latex bevat. Hij ruikt naar kauwgom.

5. MIYA LASH Keratin Lift Kit

De kit van MIYA is ideaal voor vrouwen die thuis de wimpers willen lamineren maar bang zijn dat de effecten te heftig zijn.

Na het eerste gebruik zijn de wimpers zichtbaar gekruld en gelift. Ze lopen niet uit als ze in aanraking komen met vocht en de vorm wordt tot zes weken lang behouden.

Deze kit bevat voornamelijk keratine. Daarnaast bevat de kit lijm, een cleanser, verzorgend serum, een fixerende lotion, een aantal borstels in verschillende vormen en siliconen oogpads.

Net als de lamination set van Thuya kan deze kit ook voor de wenkbrauwen gebruikt worden. Dit geeft de set meer styling mogelijkheden.

6. Wenkbrauw lamination en wimper lifting kit: Protein Reconstruction System ZOLA

Tot slot is er een kit van Zola. Dit is waarschijnlijk de meest minimalistische uit de lijst. Alles wordt gebaseerd op slechts drie producten in tubes, genummerd van 1 t/m 3, dus je haalt ze niet door de war.

Er zijn geen applicators of oogpads in de kit. Het gebruik is heel eenvoudig, maar je moet wel zelf nog een aantal accessoires kopen.

Je kunt met deze kit de wenkbrauwen én wimpers stylen. De fabrikant geeft niet aan hoe lang de resultaten zichtbaar blijven. Er wordt gezegd dat de wimpers 20% beter bestand zijn tegen externe factoren en dat de behandeling broosheid voorkomt.

De kit is waarschijnlijk het meest eenvoudig in gebruik. Tegelijkertijd is de kit ook niet heel uitgebreid.

Waar houd je rekening mee als je een wimper lamination kit uitzoekt?

Het kiezen van een kit is niet zo simpel, zeker omdat er zoveel producten beschikbaar zijn. Voordat je een keus maakt is het de moeite waard om te bedenken welke effecten je graag wil creëren.

Voordat je een wimper lifting en lamination kit kiest, is het de moeite waard om de resultaten van gebruikers te bekijken. Vaak kunnen reviews van gebruikers je overhalen om een bepaald product te kiezen. Bekijk hoe lang de effecten zichtbaar zijn en hoeveel behandelingen je met een kit kunt uitvoeren. Het is ook helpend als je de oorsprong van de ingrediënten in de kit weet en de formule zelf kent.

De meeste kits helpen je een snelle, zorgeloze behandeling uit te voeren. De resultaten van de sets zijn vergelijkbaar met resultaten van behandeling in een professionele schoonheidssalon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *