Nanobrow Microblading Pen [Keuze Van De Redactie]

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
348
Nauwkeurig Wenkbrauwpen

Veel vrouwen worstelen met dunne wenkbrauwen. Te dunne of fijne kunnen er disproportioneel uitzien in het gezicht. Er zijn veel verschillende technieken die kunnen helpen en die verbeteren hoe je eruit ziet. Hoe kun je wenkbrauwen snel dikker maken?

Heb je wel eens gehoord van het zogenaamde microblading van wenkbrauwen? Het is een van de methoden van permanente make-up die een blijvende populariteit geniet vanwege het ongelooflijke natuurlijke effect. Nu kun je dezelfde look bereiken zonder voor een dure procedure te gaan. Alles wat je nodig hebt is één product. Wat het is? Lees verder!

Wenkbrauwenpen voor wie bedoeld?

Het is altijd de moeite waard om een wenkbrauwpen in je tas te hebben. Met zijn hulp kun je kleine gaatjes en plekjes opvullen. Hij komt ook van pas om wenkbrauwen sterker te accentueren. Zo’n pen zorgt de hele dag voor mooie make-up. Hij vlekt niet en is heel precies. Welke wenkbrauwpen moet je kiezen?

Nanobrow Microblading Pen

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Nanobrow Microblading Pen

Creëer maximaal wenkbrauwvolume met dank aan de Nanobrow Microblading Pen! Deze wenkbrauwpen is niet alleen precies, maar ook zeer langdurig. Nanobrow is een merk dat we onze lezers nu al een paar keer hebben aanbevolen. Daar is niets verrassends aan! Nanobrow beautyproducten hebben ons nog nooit teleurgesteld! Ze vallen op door hun duurzaamheid, intense pigmentatie en verscheidenheid – fans van elk make-up type zullen hier iets voor zichzelf vinden.

Zijn je wenkbrauwen bijna onzichtbaar? Laat ze er opmerkelijk uitzien dankzij een wenkbrauwpen die een microbladed brow effect levert!
Teken dunne lijntjes die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en je wenkbrauwen transformeren van mager en fragiel tot uitstekend gevuld.

Met de Nanobrow Microblading Pen hoef je niet te stressen dat je make-up overdag verpest wordt! De waterproof formule zorgt voor het meerdere uren durende effect van micropigmentatie. De kleur blijft lang levendig en expressief en de make-up ziet er de hele dag onberispelijk uit.
Dankzij de Nanobrow pen krijg je natuurlijk ogende wenkbrauwen, versterkt en benadrukt zonder grotesk effect. Met de dunne applicator kun je zowel individuele kleine haartjes aanbrengen als grotere gebieden opvullen waar je haartjes mist.

De wenkbrauwpen met microbladeffect geeft zowel make-up professionals als totale beginners de kans om unieke make-up te creëren. Natuurlijk, het eerste gebruik pakt misschien niet meteen vlekkeloos uit, maar met een beetje ervaring kan de wenkbrauwpen je favoriete wenkbrauw make-up worden.

Brow pen – hoe te gebruiken?

Houd hem verticaal. Gebruik korte streken in dezelfde richting als de haargroei om het meest natuurlijke effect te bereiken. Begin het product vanaf de onderste wenkbrauwrand aan te brengen. Onthoud dat de wenkbrauwstaarten iets donkerder moeten zijn dan de voorkanten, omdat dit een soepele overgang geeft en je de schaarse plekken subtiel kunt opvullen.

Onze pro tip: Maak een paar haarachtige lijnen op de rug van je hand om een beetje ervaring op te doen. Goed schudden voor gebruik.

Nanobrow Microblading Pen – 5 ja’s!

  1. Waterproof formule en een werking van meerdere uren
  2. Gebruiksgemak en speciaal ontworpen punt.
  3. Intense pigmenten.
  4. Verkrijgbaar in enkele tinten.
  5. Natuurlijke afwerking.

Je kunt het hier vinden -> nanobrow.nl