Welke mascara schilfert niet gedurende de dag? Bekijk de ranglijst!

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
45

Schilfert je mascara overdag? Elke vrouw kent dit probleem en het lijkt bijna onmogelijk te vermijden. Toch kan je enkel je keuze van mascara de schuld geven als dat gebeurt. De slechte kwaliteit zorgt ervoor dat het product niet lang houdbaar is of teveel schilfert. Bekijk dus deze ranglijst en los dit vervelende probleem voor eens en altijd op!

Gaat je mascara schilferen? Daar is een oplossing voor!

Schilfers die zich afzetten op het onderste ooglid of in de plooi zijn een probleem waar elke vrouw wel eens mee te maken heeft gehad. Helaas wordt mascara van nature droog na het aanbrengen, waardoor het gaat schilferen.

Dit betekent echter niet dat elk product deze neiging heeft. Alles hangt namelijk af van hoe je de keuze van je mascara aanpakt. Allereerst is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de formule. Hoe natuurlijker het is, hoe consistenter het product zal zijn. Dit maakt de mascara duurzamer.

Let bovendien ook op het aantal lagen dat je aanbrengt. Hoe meer, hoe groter het risico dat het product gaat klonteren en schilferen gedurende de dag. Dit verandert echter niets aan het feit dat het kiezen van de juiste mascara prioriteit heeft.

Laten we eens kennismaken met de mascara’s die het kopen waard zijn!

Niet alle mascara’s schilferen en dit is een bewezen feit! Het blijkt dat verschillende mascara’s zorgen voor een bovengemiddelde duurzaamheid. Anderzijds brokkelen de andere producten in het klassement minimaal af, dus je kunt ook overwegen om deze uit te proberen.

1. Nanolash Mascara

Nanolash mascara staat niet voor niets op de eerste plaats in deze lijst. Dit is een product dat zowel in de praktijk als in de theorie uitzonderlijke uitmuntendheid heeft bereikt. Laten we beginnen met de duurzaamheid. Totdat je ervoor kiest om je make-up ’s avonds te verwijderen, zal de mascara niet gaan schilferen of afbrokkelen. Veel vrouwen die deze mascara al hebben getest, bevestigen dit unaniem. Bovendien vervaagt de mascara niet bij contact met vocht, wat nog een voordeel is.

De Nanolash mascara is uitgerust met een perfect gevormd borsteltje. Het is gemaakt van siliconen van topkwaliteit en heeft precies uit elkaar staande haartjes. Dankzij het borsteltje klonteren de wimpers niet en schilfert de mascara niet.

Bovendien is de Nanolash mascara verkrijgbaar in twee versies:

Je kunt dus de versie kiezen die het beste past bij je behoeften en verwachtingen.

2. Lashcode Mascara

Een andere mascara die geen last heeft van schilfers is de Lashcode Mascara. Het is een product met verlengende en verdikkende eigenschappen waarmee je vanaf de eerste aanbrenging bevredigende resultaten kunt bereiken.

Deze mascara is uitgerust met een borsteltje dat helpt om de wimpers heel precies van elkaar te scheiden. Natuurlijk brokkelt of schilfert de Lashcode Mascara ook niet. Gebruikers zijn heel lovend over de duurzaamheid van dit product. Hoewel het niet waterproof is, vervaagt het niet bij contact met vocht.

3. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator is een ander drogisterijproduct dat je aandacht waard is. Natuurlijk kun je hier geen perfectie verwachten, maar het product is zeker de moeite waard.

Gebruikers hebben geen noemenswaardige schilfering van het product gemeld. Tegelijkertijd is het “panda-ogen effect” op regenachtige dagen nogal onvermijdelijk met deze mascara. Over het borsteltje zelf valt niet veel te zeggen. De vorm is standaard. Het zou het aanbrengen dus niet te moeilijk mogen maken.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Een ander product dat een plaats verdient in de ranglijst is de Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Deze mascara is behoorlijk populair in de beautywereld. De gebruikers geven aan dat het goed op de wimpers blijft zitten. Toch begint het aan het einde van de dag een beetje te vervagen en te schilferen.

Het blijkt echter dat het borsteltje voor sommige vrouwen problematisch is. Helaas betekent het taps toelopende ontwerp dat mensen met hangende oogleden wat meer moeite zullen hebben om het te bedienen. Tegelijkertijd kun je met een beetje oefening zeker voorkomen dat je ooglid vies wordt.

Overzicht van de ranglijst van de beste mascara’s die bevredigende resultaten geven!

Als je naar de bovenstaande ranglijst kijkt, is het duidelijk met welke mascara geen last heeft van schilferen. Het is de Nanolash mascara, op de voet gevolgd door de Lashcode Mascara. De andere producten die hier worden genoemd, verdienen echter ook je aandacht. Ze hebben kleine gebreken, maar ze onderscheiden zich nog steeds van de anderen.

Je moet opletten hoe je je mascara kiest. Het is de mascara zelf die bepaalt hoe je make-up eruit zal zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *