Professionele lamineerset wenkbrauwen voor thuisgebruik: Nanobrow Lamination Kit. Bekijk hoe simpel het is!

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
352

Thuis wenkbrauwen lamineren? Alleen met de innovatieve Nanobrow Lamination Kit! Het is een complete set voor langhoudend wenkbrauw liften en lamineren om ze te definiëren en dikte te geven. Het effect houdt tot 6 weken lang aan. Natuurlijk ogende, gedefinieerde wenkbrauwen? Het kan! DIY wenkbrauw lamination is niet moeilijk als je het goede gereedschap hebt. De Nanobrow Lamination Kit bevat alles wat je nodig hebt om thuis je wenkbrauwen te lamineren.

Langhoudende wenkbrauwlift en -lamineerset

Wat doet de Nanobrow Lamination Kit?

De geavanceerde wenkbrauw lamineerset van Nanobrow maakt de haartjes zachter zodat ze veerkrachtiger worden en makkelijker te stylen. Je krijgt 6 weken lang perfect gevormde wenkbrauwen zonder dat je deze hoeft bij te werken. Dit alles na een behandeling van slechts 30 minuten! De professionele brow lamination kit van Nanobrow gaat ongeveer 10 behandelingen mee. Het lamineren van je wenkbrauwen is een perfecte keus voor diegenen die natuurlijk gedefinieerde wenkbrauwen willen. Een foolproof en simpele manier om de wenkbrauwen de gewenste vorm te geven en te versterken. Thuis je wenkbrauwen lamineren stylt niet alleen de wenkbrauwen maar verbetert ze ook van binnenuit door hydratatie en verzorging. Na het lamineren zijn de wenkbrauwen perfect gevormd, gelift en meer gedefinieerd. Bovendien hebben ze een natuurlijke glans.

Wenkbrauwen Lamineren

Wenkbrauw lift kit Nanobrow – 6 weken lang flawless gevormde wenkbrauwen

De Nanobrow Lamination Kit maakt het DIY lamineren van je wenkbrauwen leuk en simpel. Als je klaar bent met stijve, uitstekende wenkbrauwen, dan is lamineren zeker de juiste keus. Met de volledige lift en lamineerset van Nanobrow geef je jouw wenkbrauwen snel de gewenste vorm. De professionele stylingkit is eenvoudig in gebruik en bevat alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen snel en eenvoudig te lamineren! De kit geeft de haartjes definitie en laat ze er dikker en voller uitzien. Kale plekken worden gecamoufleerd. Dankzij het lamineren kun je onhandelbare, fijne wenkbrauwen vergeten. De behandeling is geweldig in combinatie met het verven van je wenkbrauwen zodat je super gedefinieerde brows krijgt.

Thuis brow lamination met Nanobrow Lamination Kit

Vrouwen houden van de Nanobrow Lamination Kit. Het is een populaire set met perfect ontwikkelde oplossingen, eenvoudig gebruik en wow resultaten die tot 6 weken lang zichtbaar zijn. Je wenkbrauwen zijn eindelijk gedefinieerd, volumineus en een geweldig frame voor je gezicht en ogen. De wenkbrauw lift kit (Nanobrow Lamination Kit) maakt je wenkbrauwen elke dag perfect en elegant! DIY brow lamination hoeft niet moeilijk te zijn, zelfs een beginner kan het makkelijk. De Nanobrow Lamination Kit is beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs en je kunt tot 10 lamineerbehandelingen uitvoeren met de flesjes.

Thuis wenkbrauwen lamineren

Hoe voer je een DIY brow lamination uit?

Met de Nanobrow Lamination Kit verloopt je lamineerbehandeling thuis altijd vlekkeloos!

Stap 1. Verwijder make-up met een olievrije remover. De wenkbrauwharen moeten vrij zijn van olie zodat de oplossingen volledig geabsorbeerd worden.

Stap 2. Breng een kleine hoeveelheid van de lijm aan en wacht 25 tot 50 seconden.

Stap 3. Breng de lifting oplossing aan met de richting van haargroei mee.

Stap 4. Na 5 tot 8 minuten: veeg het af met een droog wattenschijfje.

Stap 5. Breng de laatste oplossing aan op de wenkbrauwen en onthoud om de gewenste vorm te behouden. Na 5 tot 8 minuten verwijder je dit met een nat wattenschijfje.

Stap 6. Kam de wenkbrauwen en geniet wekenlang van mooie brows!

Tip: de tijd dat je de oplossingen laat zitten hangt af van de dikte van je wenkbrauwhaartjes.

Volumineus, perfect omhoog geborstelde wenkbrauwen geven definitie aan je gezicht en laten je er jonger uitzien! Je kan rekenen op deze resultaten als je de Nanobrow Lamination Kit gebruikt! Het is de beste manier om onhandelbare haren te temmen. DIY brow lamination levert het gewenste effect: kale plekjes gecamoufleerd, een lift en 6 weken lang gefixeerde haartjes. Je hoeft ze niet meer dagelijks te stylen. Gelamineerde wenkbrauwen zijn trendy!

Lees meer op www.nanobrow.nl!