SuperStay Better Skin Foundation van Maybelline

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1976

Wist je dat Maybelline foundations op grote schaal worden aanbevolen door mode-modellen? Een van de beste Maybelline producten is de SuperStay Better Skin vloeibare foundation. Als je wilt voelen als een model, moet je het dragen.

Hoe werkt de ColourStay?

De producent garandeert een fenomenale frisse huid. Zowel de vitamine B5, die de tekenen van veroudering tegengaan en de Sepitonic M3 kunnen vrije radicalen neutraliseren. De natuurlijke ingrediënten kunnen je huid verjongen en zorgen dat deze vrij kan ademen. De SuperStay Better Skin foundation vermindert eventuele onvolkomenheden en dekt huidverkleuringen. De formule is rijk aan Actyl C.

2609225

Is het echt zo goed?

De foundation is niet aan te raden voor mensen met huidproblemen, zoals acne. Het kan gebruikt worden door mensen met droge of een gemengde huid. Het is zacht voor de gevoelige huid en zal deze niet afschilferen. De dekking is licht tot medium, maar sommigen beweren dat je gemakkelijk een maskerachtig effect kunt krijgen als je teveel van het product gebruikt. Het kan moeilijk te verspreiden zijn met je vingers of een spons en daarom kun je het beste een dikke foundation borstel gebruiken.

De Maybelline foundation komt in zes verschillende tinten

De keuze is overvloedig en je kunt problemen hebben bij het vinden van de perfecte match. De SuperStay formule lijkt romig en glad. Wanneer echter wordt toegepast, droogt het snel en laat het vlekken achter. Het vergt veel oefening en vaardigheid om het gelijkmatig aan te brengen. De afwerking is mat en het blijft ongeveer 3-4 uur zitten. Na die tijd, moet het worden bijgewerkt om de olieproductie in de T-zone op afstand te houden.

De verpakking van de foundation is elegant en stijlvol

Het heeft een pompje dat de juiste hoeveelheid van het product verdeelt. De ColourStay foundation is efficiënt en je kunt er ongeveer 4 maanden mee doen, indien je het dagelijks gebruikt. De prijs varieert per winkel, maar mag niet meer dan € 9 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *