Wimpergroei serums vergelijkende recensie

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1890

Velen van jullie hebben gehoord dat een wimpergroei serum wonderen doet voor schaarse en korte wimpers. De keuze voor dit soort producten op de markt is breed en kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. We hebben gekozen om drie van de meest populaire serums uit te laten proberen door het vrouwelijk personeel van HR. De test werd uitgevoerd in een periode van 2 maanden. Elk van de dames paste het wimper serum toe voor het slapen gaan op een schone huid. Hier is wat we ontdekten.

RapidLash – Jenna Crow

shutterstock_91380839Het kostte me meer dan een week om te wennen aan het aanbrengen van de verbeteraar op de wimperlijn. De kleine borstel was een beetje stijf en ik voelde dat het teveel van het product opnam. Mijn ogen waren enigszins jeukend in het begin, maar dat gevoel ging weg. Over het algemeen is de staat van mijn wimpers verbeterd. Ik hoopte dat mijn wimpers voller en langer zouden worden, maar dat gebeurde niet. Ik moet zeggen dat ik diep teleurgesteld ben in dit drogisterij product.

Nanolash – Vivienne Mackintosh

Ik had geen probleem bij het aanbrengen. Het gaat vlot over de wimperlijn. Ik vond het feit dat het geurvrij en zeer zacht voor mijn gevoelige huid aangenaam. Ik was een beetje ongerust aan het begin van de test omdat ik ben allergisch voor chemische stoffen in beauty-producten, maar het veroorzaakte geen irritatie. Na de eerste maand, waren mijn wimpers zichtbaar dikker. Nu kan ik zien dat mijn wimpers zijn gegroeid. Ze ziet er fantastisch uit. Mijn ogen groter lijken en fris. Ik houd van mijn overvloedige wimpers! Ik adviseer Nanolash aan iedereen die graag het uiterlijk van hun wimpers willen verbeteren.

Revitalash – Nicole Redman

Mijn resultaten zijn geweldig. Ik paste het een keer per dag toe, alleen op de bovenste wimperlijn. Zodra het product kreeg in mijn oog kreeg ging het een tijdje branden, maar nadat ik gespoeld had met water ging het beter. Na dit incident, werd ik extra voorzichtig met het toepassen van Revitalash. Mijn wimpers zijn lang en dik. De enige klacht die ik heb is dat mijn wimpers recht zijn en in een lastige richting groeien. Ze krullen nauwelijks. Kortom, ik ben tevreden met het resultaat en ik denk dat het een geweldig product is als je maar voorzichtig bent bij het gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *