Make-up voor oudejaarsavond

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1293

Ongeacht het type feest waar je naar toe gaat make-up voor oudejaarsavond vereist glitter en levendige kleuren. Blijf verder lezen om erachter te komen wat de nieuwste trends op het gebied van mode en schoonheid zijn.

Jarenlang was de smokey eye erg in de mode maar dit jaar is het tijd om een ander deel van het gezicht te accentueren – de lippen. Opvallende, levendige en zelfs glitterlippen in donkerrood of paars worden ingezet om ieders aandacht te trekken. Hoe kun je stap voor stap je volledige make-up aanbrengen?

art-739658_960_720
De duurzaamheid van je look is een must. Je moet daarom bij het begin beginnen. Voordat je iets op je gezicht aanbrengt, moet je een zachte scrub gebruiken om de dode huidcellen en onzuiverheden te exfoliëren. Alleen dan kun je de huid hydrateren en de teint krijgen die je wenst. Zorg ervoor dat je altijd gebruikmaakt van een lichte vochtinbrenger en wacht tot dat deze volledig is geabsorbeerd, anders kan je poeder gemakkelijk afschilferen. Gebruik altijd een foundation met een lange duurzaamheid. Bedek niet alleen gezicht, maar ook de hals en het decolleté, zodat je niet zult eindigen met het maskereffect. Het is belangrijk om alle onvolmaaktheden van de huid te bedekken in het bijzonder de donkere kringen onder de ogen. De nacht zal lang zijn en je wilt er niet moe uitzien. Je kunt ook gebruikmaken van een lichte kleur concealer om je gezicht vorm te geven.

Om die Kim Kardashian’s gebeeldhouwde look te krijgen, moet je een lichte concealer onder je ogen aanbrengen en een lijn trekken tot aan je neus. Je kunt ook je gezicht opfleuren door een concealer aan te brengen in de vorm van een T. Vergeet niet om alle harde lijnen te vervagen. Trek een dikke streep onder je jukbeenderen en op je voorhoofd langs de haarlijn met een matte bronzer. Zelfs als je je lippen gaat accentueren, kun je je ogen niet verwaarlozen. Gebruik de vloeibare eyeliner om je ogen de gewenste vorm te geven. Zwarte mascara of een paar nepwimpers zullen je hele look compleet maken.

Afhankelijk van de jurk die je draagt, moet je de lippenstift nemen in dezelfde teint. Als je eerst een lipliner gebruikt, zal je lippenstift niet uitlopen en veel langer blijven zitten. Eindig je make-up door het sprayen van een speciale make-up fixeer op je gezicht, zodat je ziet er geweldig uitziet tot in de vroege uurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *