Keratin Hair Mask van Nanoil: 5 dingen die je over dit masker moet weten.

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1232

Vind jij het herstellen van beschadigd haar een uitdaging? Gelukkig is het  versterken van haar niet moeilijk, maar je moet wel een professioneel masker van met gehydrolyseerde keratine bij de hand hebben. Je zult vanaf het eerste gebruik verliefd worden op dit product! Lees hier 5 feitjes over het keratine haarmasker van Nanoil en laat je verrassen door wat het jou kan bieden!

Er zijn twee soorten haarmaskers ontwikkeld voor beschadigd haar. De maskers gebaseerd op keratine, dit is een proteïne waaruit het menselijke haar bestaat, en degene die gebruikmaken van andere ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het herstellen van schade in het haar (zoals ceramiden en plantaardige eiwitten). Er is één ding zeker, als je twijfelt tussen welke van de twee je moet kiezen. Je hebt een herstellend haarmasker voor beschadigd haar nodig dat jou perfect haar geeft en jouw haar versterkt. En dit is precies wat het Keratin Hair Mask van Nanoil doet.

Nanoil haarmaskers: basis informatie

Het keratine haarmasker is 1 van de 5 haarmaskers van het merk Nanoil. Het is ontwikkeld om intensief voor beschadigd, zwak, broos, droog en breekbaar haar te zorgen. Hoe? Omdat het keratine bevat, dit is de meest waardevolle eiwit van allemaal. Als je echter een ander haartype hebt, kun je kiezen uit de volgende haarmaskers van Nanoil:

  • Keratin Hair Mask van Nanoil: masker met keratine dat schade hersteld.
  • Liquid Silk Hair Mask van Nanoil: masker met zijde dat het haar zacht maakt.
  • Charcoal & White Clay Hair Mask van Nanoil: diep reinigend haarmasker met actieve kool.
  • Argan Hair Mask van Nanoil: masker met arganolie dat het haar weer laat opleven.
  • Algae Hair Mask van Nanoil: hydraterend masker met zee-algen.

Haarmaskers aanbevolen door kappers!

De haarmaskers met keratine worden het meest aanbevolen door kappers, die gebruikmaken van dit soort producten in hun salons. Bij deze cosmetica zijn de goede kwaliteit en de beste effecten belangrijk, daarom is het ook waardevol is om thuis keratine maskers te gebruiken. Om deze reden reiken vrouwen naar het Keratin Hair Mask van Nanoil: het levende bewijs van de hoge effectiviteit van dit product.

Keratine haarmasker van Nanoil

Het is tijd om de hoofdrolspeler van dit artikel voor te stellen: Dit is het Keratin Hair Mask van Nanoil en de 5 dingen die je erover moet weten.

1. Dit is het beste haarmasker met keratine.
Dit is niet overdreven omdat een feit te bewijzen dat dit product uitstekende effecten levert. Nemen voorbeeld de keratine, dit is een bouwsteen van het haar, waardoor het verantwoordelijk is voor het herstellen van de schade. In dit product is keratine niet opvullend maar een van de belangrijkste ingrediënten. De hoeveelheid keratine in dit masker is de hoeveelheid die nodig is om schade te herstellen Bovendien is het gehydrolyseerde keratine, deze moleculen dringen sneller en dieper door in het haar.

2. Heeft een eenvoudige en goede samenstelling.
Het keratine haarmasker van Nanoil bevat ook panthenol. Deze provitamine B5 staat bekend om het hydrateren, voeden en het opleven van het haar. Ook bevat het masker een aantal haarvriendelijke siliconen, hierdoor wordt het haar glad. De lijst ingrediënten is kort, zorgvuldig doordacht en ontwikkelt om dit haarmasker ook geschikt te maken voor een gevoelige hoofdhuid en problematisch haar. Tot slot is dit haarmasker vegan.

2. Is lichtgewicht en verzwaart het haar niet.
Als jij fijn haar hebt zul je blij zijn met het Keratin Hair Mask van Nanoil. Het verzwaart het haar niet zo dat het volume behouden blijft maar de lokken wel glad worden. De textuur van het masker is crème-achtig maar niet overbelastend.

3. Werkt vanaf het eerste gebruik.
Je hoeft niet lang te wachten voordat het Keratin Hair Mask van Nanoil werkt. Je zult het verschil al na het eerste gebruik zien. Het haar wordt glad, veerkrachtig en glanzend. Het kammen wordt super makkelijk omdat het haar niet meer klit, niet meer pluist en niet meer statisch wordt. Het haar ziet er veel beter uit. Hoe vaker je het haarmasker van Nanoil gebruikt, hoe meer je zult zien dat:

  • de schade van het haar hersteld wordt.
  • het haar versterkt wordt en niet meer splijt.
  • het haar minder broos wordt en veerkrachtiger.
  • het haar gehydrateerd en gevoed blijft.

5. Het masker gaat lang mee en is eenvoudig in gebruik.
Het beste van het Keratin Hair Mask van Nanoil is dat je weinig tijd kwijt bent. Het enige wat je moet doen is het haar wassen, het overschot aan water deppen met een handdoek, het masker aanbrengen op de gehele lengte van het haar en na 15 minuten weer uitspoelen. Dit is het enige wat nodig is om ervoor te zorgen dat het keratine haarmasker van Nanoil de gewenste effect geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *