Weet jij hoe je micellair water moet gebruiken?

Door Candy Kristel
gecategoriseerd als
1825

Een dikke laag make-up? Het is gemakkelijk om dat te verwijderen. Veel vrouwen hebben problemen met het vinden van het juiste huidreinigingsregime. Het kan moeilijk zijn om drie lagen waterproof mascara met een standaard reinigingsmiddel te verwijderen. Wat zijn de gevolgen van deze nalatigheid? Talg, vuil en make-up sporen kunnen de poriën verstoppen en ontstekingen onder de huid creëren. Acne en puistjes zijn slechts het resultaat van een verkeerde huidverzorgingsroutine. Maar er is hoop. Micellair water kan onzuiverheden van de huid effectief reinigen.

Wat is micellair water?

De Micellair Water heeft de harten van duizenden vrouwen over de hele wereld gewonnen. De doeltreffendheid ervan kan worden toegeschreven aan de kleine micellen. Die kleine stukjes trekken het vuil aan als een magneet.

micellar-water
Elk molecuul trekt make-up sporen, vuil en olie aan die op de huid zitten en verwijdert hen op een effectieve en zachte manier zonder de beschermende laag van de huid te strippen. De micellen zweven vrij in het water en trekken vieze, vettige stukjes aan. Dankzij de vloeibare formule voelt het micellaire water aan als een toner, maar het is een van de diepste gezichtsreinigingsmiddelen dat ooit is uitgevonden. Het maakt de huid spanningsvrij, zacht, gehydrateerd en perfect schoon. Veel cosmetica bedrijven zien hun water als de Heilige Graal van de make-up removers. Inderdaad, micellair water is het enige reinigingsmiddel dat zware, waterproof make-up kan verwijderen zonder de huidbarrière te beschadigen.

Het gebruik van dit type gezicht cleanser is heel eenvoudig. Je hebt geen spiegel, wastafel of water nodig. Dompel een wattenschijfje onder met een kleine hoeveelheid Micellair Water en wrijf dit met cirkelvormige bewegingen over je gezicht. Geen excuses meer dat je te moe bent om je make-up goed te verwijderen. Nu kun je je gezicht schoonmaken door voorzichtig met de watten gedrenkt in Micellair Water over je gezicht te wrijven. Het zal alle make-up verwijderen, inclusief je waterproof mascara.

Voor wie wordt dit product aanbevolen?

Zonder twijfel zal iedereen die nooit veel aandacht heeft besteeds aan het verwijderen van make-up veel voordeel kunnen halen uit het gebruik van Micellair Water. Het is een rustgevend product dat voor elk type huid kan worden gebruikt. Het is ook aan te raden voor mensen met acne die worstelen met een overproductie van olie omdat het de poriën kan schoonmaken en het de huid mat maakt. Degenen onder ons die lijden aan een huidaandoening moeten ervoor zorgen dat de huid vrij is van stof en bacteriën om uitbraken te voorkomen. De meeste soorten micellair wateren zijn parfumvrij en bevatten geen chemische reinigingsmiddelen of parabenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *